NYÚZ 10.

„Katonai konfliktus alakulhat ki a Nyugat-Balkánon, ha Németország határa lezárásával próbálja megállítani a menekülthullámot” – mondta Angela Merkel hétfő este a CDU darmstadti fórumán az MTI beszámolója szerint.

Na, csókolom, akkor most mi a tosz is van? Mutti Merkel elküldi a meghívót – amelynek következtében mindenki, a román oláh cigánytól a nigériai hótfekáig „szír” lesz –, hogy mindenkit befogadnak, liberalizmus éjaéjaó, aztán meg megy a nagy kifarolás a buliból, kerítéssel meg a koalíciós perpatvarral. (Apropó kerítés! Nem kellene egy ötletpályázattal segíteni szegény sógoroknak, hogy miként hívják nem kerítésnek a kerítést? Mert ez a szárnyas lik, elég szánalmas…).

És most Mutti bemondja a tuttit: háború lesz a Balkánon, ha lezárják a határt. Azaz felelősséget visszatolni, mosom kezeim, én jót akartam, de hát ez a sok hülye európai tagállam…

Nem Mutti. Háború nem a kerítés miatt (reméljük nem) lesz. Hanem ez európai vezetők tökölése miatt. Ha hallgattak volna egy kis közép európai ország vezetőjére, akkor ez a kérdés most nem lenne kérdés.

A zsarolás meg gusztustalan.

A szarra először azt mondani, hogy sütemény, majd ha felszolgáltak, akkor finnyásan visszadobni, hogy ez szar és egyék meg, akik sütötték? Hát, ki sütötte, Muttikám? A szerbek? A horvátok? A szlovénok? A magyarok?

Nem, Mutti, Te sütötted. És az első perctől kezdve tudtad, hogy miből mit.

Hát, ne finnyáskodj, hanem fogyassz! És ne fenyegetőzz háborúval.

1
http://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/22120/pics/14465747618796599_800x600.jpg
Angela Merkel,Mutti,NYÚZ
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Gombos 2015-11-04 06:30:33
A nyitott határok pedig az ELVESZÍTETT háborút jelzik . . .
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?