Gordon országra tör

Rövid idézet a mai Magyar Nemzetből: „Nem megfelelő nevet választottak pártjuknak Bajnai Gordonék, a Fővárosi Törvényszék ezért nem vette nyilvántartásba az Együtt 2014 Választói Szövetség Pártot, illetve ezért is hívta fel őket hiánypótlásra.” (A teljes cikk itt).

Azért lássuk be, ez szép.  Itt van ez a Hajdú-Bét botrányába egyre jobban belegabalyodó baloldali reménysugár, aki mozgalma, majd pártja nevével sem bír megküzdeni, de közben szakértelemről, válságmenedzselésről, meg „Együtt megoldjuk” blődségekről papol. Megjelenik egy cikk pénteken reggel és délutánra már jön az újabb hír: Nevet vált Bajnai Gordon.

Most őszintén: komolyan lehet venni egy ilyen figurát? Első nevük a szakadár elempésekkel olyan értelmezhetetlenül hosszú lett, hogy bármelyik „sztán-országban” (kazah, kirgiz, tadzsik) biztos dobogóra került volna. Akkor valaki szólhatott a fiúknak a WC-ajtóból: „Hé, Te, Gordon! Ezt ember nem jegyzi meg, választó meg végképp!”.

Gordon összehívta Karácsonyostól, Jávorostól okos kis csapatát, és sürgősen körbeudvarolták a szerkesztőségeket: „Légyszi, légyszi, légyszi! Igaz, hogy ez a nevünk, de ne így használjátok, légyszilégyszilégyszi, mert senki nem fogja megérteni.”

Na, ez a tehetetlen, amerikai liberálisok által pénzelt Quisling-figura a balliberálisok utolsó reménysugara. Mint ahogy 4 éve éppen Gyurcsány volt. (Amikor bukott, szépen ki is farolt mögüle a sok jellemes…).

bajnai_06.jpg

Ez a figura, akinek felelőssége az ország tönkretételében Gyurcsányéval vetekszik, aki attól volt ballibék szemében „zseniális kormányfő”, hogy SEMMIT nem csinált (ez által, persze, még több kárt okozott…).

Az új név tehát: Együtt – a Korszakváltók Pártja.

Hülyébbet keresni sem lehet. Érzi ezt Gordon is, mert jelezte: az elnevezés ideiglenes.

bajnai4.jpg

Igaza van, végül is alig tíz hónap múlva választások lesznek, idejük, mint a tenger.

Bár a nagy korszakváltás első lépéseként addig is keressenek már egy olyan jogászt a holdudvarban, aki képes bejegyeztetni egy pártnevet…

1
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/12428/pics/1431946664_800x600.jpg
Bajnai Gordon,Együtt - a Korszakváltók Pártja,Együtt 2014 Választói Szövetség Párt,Gyurcsány Ferenc,Hajdú-Bét,Magyar Nemzet,Publicisztikák,Quisling

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Vén Csataló 2013-06-16 18:22:53
Itt válik világosan értelmezhetővé a balfék szó etimológiája.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?