Franciázás 2000 euróért

Lehet viccelni különféle mémekkel a kormány bevándorlás-ügyben indított nemzeti konzultációján (van közöttük szellemes is), de a helyzet egyáltalán nem tréfás. 2014-ben 43 ezer menekült érkezett hazánkba, számuk 2015 első 5 hónapjában már meghaladta az 50 ezret és év végéig jó eséllyel eléri a 100.000-et. Miközben a hírek szerint Ausztria és Németország már 15 ezer menekült ügyében él a visszafogadási kérelemmel, azaz felpakolják őket egy buszra, átküldik a magyar határon, aztán coki, szívjunk velük mi.

Mert az unió legújabb, egyáltalán nem demokratikus és a geopolitikai adottságokat messze figyelmen kívül hagyó menekültügyi kvótarendszere (amit nagy valószínűséggel a német-francia paktumnak köszönhetően megszavaznak majd) ezt jelenti.

Más kérdés, hogy mire ez életbe lép Magyarország már bőven eléri a kvótában megfogalmazott menekültlétszámot, azaz a nálunk keletkező felesleget szépen elterítheti a kontinens a művelt Nyugat. Vissza coki a művelt Nyugatnak.

Vagy hazaküldjük őket. Minden lesz itt, csak nyugalom nem.

Mert hogy is van ez? Jön a szerencsétlen menekült Afrikából, ahol (részben elmondása, részben a valóság szerint) üldözik. Belép az első tranzitország területére (Görögország), ahol viszont már nem üldözik. Azaz addig valóban tekinthető politikai menekültnek. Ha ott maradna. De nem. A jámbor afrikai saját bőrén érzi a görög csődöt ezért tovább baktat. Mondjuk Szerbiába. Még ott is politikai üldözött lenne? Nem. Ott már szikáran és számítóan gazdasági érdekei alapján vezérelt megélhetési bevándorló. Már nem is menekült – Görögországban senki nem üldözte. De Szerbia is messze van még Németországtól, ezért tovább baktat szegény afrikai. Magyarországra. Ahol eddig – törvényi keretek között – elbírálták kérelmét. Most már erre nincs lehetőség, mert az Európai Unió kvótázik. De Magyarország sem felel meg az egykori üldözött egyre nagyobb vágyainak, a nyelv is nehéz (nem úgy, mint az egykori gyarmatosítók – francia, holland – nyelve) és menne lelkesen tovább a szeles Germániába, esetleg a napsütötte gall földre. Ám Ausztriából visszahajítják páros lábbal Magyarországra. Legyen ez az afrikai a magyarok gondja.

Már ha a telítettség miatt tudjuk fogadni. Ördögi kör ez és minő meglepetés, ebben is van uniós kettős mérce. Mert minek is lehetne tekinteni azt, hogy Brüsszel teljes egészében finanszírozza a bolgár-török határon emelt – az illegális bevándorlók kiszorítására szolgáló – mintegy 140(!) kilométernyi kerítést (oh, nemes európai emberi jogokon alapuló gondolkodás…), míg hazánknak egy eurocentet sem ad erre? Mert úgy gondolják, hogy velünk mindent meg lehet csinálni. Hát, nem.

Mindeközben már most túlzsúfoltak menekülttáboraink. Amelyekben – sajnos – a bevándorlók körében dúl az erőszak, a vandalizmus, a drogfogyasztás. A mémekkel vicceskedőktől, meg ezeket a politikai beszéd szintjére felemelő balliberálisoktól e helyről szívesen kérdezem: vajon befogadnának-e otthonukba egy-két, teszem azt, szomáliai férfiembert? Csak a sokszínűség és a multikulturalizmus jegyében. Ja, hogy nem? Akkor tán illene elhallgatni.

Mindenesetre a román cigányok nem tököltek sokat, megtalálták a rést a pajzson. Igaz, hogy őket az égvilágon senki sem üldözi, de gyorsan kihúznak Franciaországba (dákoromán elmélet a gyakorlatban), ellepik és összekoszolják koldustengereikkel Párizs történelmi kerületeit, olyannyira, hogy a nagyonnyugatiliberálisszabadságjogos” Liberté, Égalité, Fraternité frankok 2000 eurót és repjegyet adnak nekik, hogy húzzanak villámgyorsan vissza oda, ahonnan jöttek. Bukarest külvárosába. Eltelik pár hónap és a román cigányoknak kedvük támad, és ismét elmennek megnézni a Diadalívet... És megint kapnak 2000 eurót, hogy pucoljanak a Montmartre-ról.

Ezt évente háromszor megcsinálják, az nettó 6000 euró. Ezt hívják ők franciázásnak.

És Európa erről – is – kussol. Akkor milyen „igazságos” kvótarendszerről meg emberi jogokról dadognak itt a felkent szószólók? És mi lesz, ha a valóban háborús övezetből megindulnak az ukrajnai menekültek? Akiket tényleg be kell fogadni.

Na, ezért kellene egy picit jobban átgondolni a vicceskedő mémeket. A gyerekeink jövőjéről van szó.

1
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/13315/pics/14335717937745074_800x600.jpg
cigány,cigányság,Publicisztikák

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Zsuzsanna 2015-06-08 14:24:54
Orbán Viktor Miniszterelnök Ùr látta elöre, hogyan fog elbánni velunk az Unio. Döbbenet amit velunk muvelnek, de nemcsak kivul, belul is. Igaza van Csùti Ùr, akik legjobban kiabálnak a plakátokat tépkedik, fogadjanak be bevándorlókat, vagy a napi ellátásukat fizessék ki! Szó sincs idegengyulöletröl, csak a hazánk védelméröl van szó.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?