Botka, a vak hazudozó

Botka László, Szeged szoci ura a Szabad Nép utódjának odanyilatkozta a napokban: „Szeged lakosságát egyáltalán nem zavarják a menekültek, nem is találkoznak velük az utcákon”. Hát, találkoznak. A Belvárosban. Már razzia is zajlik. A vak is látja. Csak Botka nem.

Nem szoktam, de kénytelen vagyok magamat idézni (5 napja írtam): „Hanem az, hogy a Szeged szocialista polgármestere belehazudja a nagyvilágba, hogy „Szeged lakosságát egyáltalán nem zavarják a menekültek, nem is találkoznak velük az utcákon”. Meg hogy „Magyarország igazi problémája nem a bevándorlás”. Mintha nem látná a Napfény városában nap nap után feltűnő és egyre növekvő illegális bevándorlók csoportjait! Amiről speciel a hozzá közel álló honlap is hírt adott…

Erről a Botka nevű képződményről meg az ő nagyképű nagyotmondásáról szólt a bekezdés. Most meg – a kitűnő szegedma.hu-nak hála – arról olvas az ember, hogy a csodaszép, árvíz után és 1998 és 2002 között helyrehozott Belvárosban, vagy éppenséggel a Stefánián csalinkáznak a dél felől hazánkat ostromló illegális bevándorlók. A helyi taxisok meg egyes hírek szerint már be is szálltak a migránsbizniszbe, kemény valutáért. Mi több arra is fény derült, hogy az egyik párt helyi képviselőjének 600-700 eurót ajánlottak személyenként(!), ha elszállítja őket Budapest irányába. (Számoljunk csak: ez, mondjuk, 4 ember esetén 2400-2800 euró mondjuk Balástyáig – 24 km. Az euro-forint árfolyam a cikk írásának pillanatában 310 forint körül mozog. Azaz alsó hangon 744.000 (!) forint ez az alig 10 perc. Nem rossz óra- és kilométerdíj…).

A rendőrség razziázik, az illegális bevándorlók özönlenek Gyálaréten és Hattyason a Szeged belvárosa felé.

Botka meg cigizik valahol a melegben.

Mert ő nem látja, amit rajta kívül mindenki.

Mert neki tetszenek az illegális bevándorlók.

Mert ő befogadná őket.

Akár magába is. Mert annyira segítőkész. És vak. 

2
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/13790/pics/14351523873714772_800x600.jpg
Bevándorlás,botka lászló,Publicisztikák,Szeged

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
István 2015-06-25 17:43:12
Tévedés Botka elvtárs! Ez a menekültáradat Szegedet is mélyen érinti! Ha ez nem így van, akkor miért nem fogaad be seftelős késelős menekülteket Szeged-Baktói lakásába???? Vagy csak a pofa nagy?????????
Válaszolok
Balázs 2015-06-25 09:58:56
Ha Szegeden ennyire nincsenek bevándorlók(,ha esetleg mégis van néhány,annak a szegediek direkt örülnek),akkor a debreceni menekülttábort nem lehetne esetleg Szegedre helyezni?
Ugye lehet,Botka úr?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?