Juncker, a részeg DJ

Csúri Ákos

Az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker publicisztikát írt a német die Weltben. Bár ne tette volna. Szégyelli magát helyettem is. Elnézést kér a nevemben is. (Ki kérte meg rá?) Leírja, hogy milyen Európát képzel el. Olyat, amelyikben befogadják, simogatják, cirógatják a menekülteket, amelyikben utolsó falat kenyerüket is odaadják, akik összekuporgatott kis vagyonkájukat mosolyogva adják a vonakodó migránsnak, átengedik az egy élet munkájával felépített otthont és a többi, és a többi.

Junckernek ez az igazi európai viselkedés.

Azt, hogy az Európai Bizottság elnökével valami nem stimmel, azt eddig is tudtuk. De hogy ennyire hülye legyen, azt még elképzelni sem mertük. Mert aki a zenehallgatás hiányában látja napjaink népvándorlásának legnagyobb problémáját, az nem illethető más szóval. Juncker vagy illuminált gondolatait engedte szabadjára, vagy tényleg hülye.

JCJ ugyanis odáig megy, hogy az igazi európai polgárnak az a kötelessége, hogy a tranzit zónákhoz GENERÁTOROKAT vigyen, hogy a migránsok  FEL TUDJÁK TÖLTENI TELEFONJAIKAT ÉS ZENÉT HALLGATHASSANAK!

Érti, kedves Olvasóm?

Az Európa legnagyobb baja most, hogy a szír, szudáni, koszovói, líbiai migránsok (és a közöttük rejtőzködő kábítószernepperek, dzsihádisták) nem tudnak zenét hallgatni, mert le van merülve a telefonjuk.

Juncker és az egész idióta Európai Bizottság hívja, tárt karokkal várja a menekülteket. Igaz, hogy halványlila … elképzelésük sincs arról, hogy mit kezdenek majd a millió fölötti (!) számú, türelmetlen, kötözködő, agresszív bevándorlóval, de aki nem kedves velük és nem visz generátort, az bizony nem európai ember.

Kövezzenek meg, kedves Olvasóim, de én most k.rvára kiiratkozom a Juncker-féle európai magatartáskódexből. Nincs ugyanis generátorom, és ha lenne, akkor sem vinném most Röszkére. Vagy Calais-ba.

Ha vinnék valamit, akkor az egy meghívó lenne a tegnap megtalált 71 (!) migráns halott gyászszertartására és temetésére – Junckernek. Vajon oda elmegy-e? Mert ez a szerencsétlen 71 ember azért indult el, mert az ilyen részeg idióták, mint Juncker, biztatták őket hülye publicisztikáikkal, nyilatkozataikkal. 

Na, Juncker DJ! Elmész a temetésre? Ott gyászzenét hallhatsz, semmi mást. Meg felelősségre vonást. Mert a felelősség a Tiéd és a Hozzád hasonló összes felelőtlené.

Címkék: Publicisztikák
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/19937/pics/14407615329072854_800x600.jpeg
Publicisztikák

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?