Zsurnálcsőcselék

Van abban valami bájos, amikor a Soros és a hírek szerint S. Lajos pénzén (és csak ezen, mert a többi érdeklődők és vásárlók hiányában elmaradt) vegetáló Magyar Narancs Orbán Viktort hozza a címlapra. Azért, hogy 2-3 példánnyal több fogyjon. Olyan ez, mint amikor a Sport+ vagy a Nemzeti Sport fradis hírrel (álhírrel) próbál eladott példányszámot növelni.

Teszi ezt a MaNcs is azzal az Orbán Viktorral, aki a lap indulásának tájékán akár még szerző is lehetett náluk – amikor a Magyar Narancs még tényleg eredeti, stílusában, témaérzékenységében kuriózum volt.

Volt.

Mára egy szánalmas túlélőkészlet, amit kénye s kedve szerint használ S. Lajos és Soros-Gyurcsány-Bajnai. A téma meg nem más, mint Orbán. Ami bele is fér az általuk nem-létezőnek tartott és deklarált magyar sajtószabadságba. (Könyörgöm, ha nem létezne sajtószabadság, akkor ez a gusztustalan, okádé címlap nem kerülhetett volna standokra…). Szóval Orbánnal el lehet adni a lapot, előnytelen, tokanagyobbító alulnézeti, jól megvágott, felnagyított fotóval. Még szellemesnek gondolt címet is lehet mellé biggyeszteni. Mindent lehet – belefér.

A mai címlap nem fér bele. Orbán Viktort, Magyarország megválasztott miniszterelnökét szögesdrótból maszkírozott Hitler-bajusszal ábrázolni nem lehet. Sem most, amikor (és ezt tényleg nem fogják fel?) hazánk és Európa tényleges megmaradása, léte a tét (és ezért küzd kormány, rendőr, katona, gondolkodó civil), sem máskor.

Orbán Viktor nem náci.

Soha nem is volt és soha nem is lesz. Nácinak láttatni több mint becsületsértés. Mindezt címlapon hozni – nem szellemes, nem humoros, nem sajtóper-kockáztató fricska. A magyar zsurnalizmus arculcsapása. És ennyire azért nem jó fejek a MaNcs szerkesztői, hogy ezt nekik lehessen. Nem lehet. Zsurnálcsőcselék.

Mert innentől rájuk érvényes állítólagos gazdájuk Orbánra mondott mondata: gecik. Öncélú gecik. Végletesen azok. Kiiratkozva a magyar sajtóból.

17
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/20231/pics/14419016609495207_800x600.jpg
magyar narancs,Orbán Viktor,Publicisztikák

Hozzászólások

A bejegyzésre 17 db hozzászólás érkezett!
Guy 2015-09-13 09:11:06
gondolom ma 5-kor több lesz majd a külföldi sajtós mint tüntető, furcsa, hogy mára már semmi sem igaz, minden hírnek csak a fele jelenik meg, és ami fél igazság, az teljes hazugság (bejárta a világsajtót a bicskei vonat esete, arról már nincsen szó, hogy az osztrákok elébb engedték volna a vonatot a határig, majd visszaléptek és ezért utaztatták a migránsokat csak a bicskei táborig, ahogy arról sincsenek hírek, hogyan is került a család a sínekre -- valami oka van annak, hogy most tényleg az egész világ ránkszállt, de mi? miért?)
Válaszolok
Bea 2015-09-13 09:10:37
És meg vannak lepve, ha nő az antiszemitizmus.
Válaszolok
Rita válasza: Ildikó bejegyzésére 2015-09-12 18:31:47
Kedves Ildikó!

A szívemből szólt. Nem kell nekünk a korpa közé keverednünk, viszont ki kell állnunk a hazáért szolgáló, demokratikusan megválasztott miniszterelnökünk mellett.

Üdvözlettel: Rita
Válaszolok
Rita válasza: Gábor bejegyzésére 2015-09-12 18:26:24
Kedves Gábor!
Nagyon tetszett mind a levele tartalma, mind a színvonala. Próbáltam én is hozzászólni, de valamit nyilván rosszul csináltam, mert nem sikerült. Az Ön levelében rokon gondolatokra találtam. Olyan szép az anyanyelvünk, hogy azon mindent el lehet mondani, ki lehet fejezni, nem szükséges trágár szavakat használni, melyek nem a címzettet, hanem az íróját minősítik. Úgy látszik a kulturált véleménynyilvánítás kiment a divatból. Azért ne adjuk fel, mert még élünk - én is 70 éves vagyok - és nagyon sok művelt, okos fiatal van, akiknek szintén nem tetszik ez a trágár stílus. Üdvözlettel: Rita
Válaszolok
istván 2015-09-12 16:41:33
Kedves mindnyájan, akik olvassátok ezt a véleményt! Felháborító amit a MaNcs nevű szenny lap írogat! Bújnak elő a férgek! Nem tudom más jelzővel illetni azokat a magukat embernek álcázó pondrókat, akik ilyen becstelen mocskot írogatnak. Remélem, lesz folytatása a bíróság elött
Válaszolok
Szőnyi 2015-09-12 12:05:23
Ez egy mocsárban, szennyben, okádékban dagonyázó aljas, dögvésszel fertőzött söpredék, akiket lehet hogy nem is sokára, elsodor a történelem szennycsatornája.
Válaszolok
Gábor 2015-09-12 01:25:25
Tisztelt magyar emberek ! A mocskolódás sajnos magyar gyermek betegség. Nem elég, hogy beteg most az országunk a sok migrációs vonuló embertől ! Hol van a hazaszeretete az embereknek ? Inkább össze kéne fogni és szeretni a magyar felebarátainkat és HAZÁNKAT. Elég szomorú az én apai szívemnek, hogy a drága 33éves gyermekem kint él és kamiont vezet Nagybritanniában 600'000 fiatal társával együtt. Még szerencse, hogy a másik idősebb 44 éves tűzoltó fiam, itthon neveli a 18 éves unokámat. Bárkire lehet bármilyen mocskot szórni és ilyen bugyuta felelőtlen szögesdrótos bajuszt rajzolni. Erre ne legyen büszke a szerzője, mert nagyon stupid és ostoba aki ilyet csinál. A gyerekek a tanáraikat szokták így kigúnyolni hiszen még buták és neveletlenek. Kérem szánjon rá időt, kérem szépen halgassa meg ezt a szavaló fiút, ilyen az én 18 éves unokám is. Vagy a Szózatot is figyelmébe ajánlom.
A mai MAGYAROK-ból hiányzik a bölcs előrelátás, de bölcsé sajnos nem tesz csak a vénség. Ránk nyugdíjasokra meg senki sem kíváncsi.
Tisztelettel egy 70 éves nyugdíjas, idős Pallós Gábor műszerész
Vörösmarty Mihály - Honszeretet (részletek), előadja:Bács Gergő , Vizivárosi Ált. Isk., Szfvár
Válaszolok
Yan Csí 2015-09-12 00:29:01
Mocskos aljas söpredék.
Válaszolok
Antal 2015-09-11 23:29:03
SZÍVESEN LÁTNÁM A HÍRADÁSOKBAN, HOGY A MANCS SZERKESZTŐSÉGE EGY MOLOTOV-KOKTÉL-PARTIN VETT RÉSZT!
Válaszolok
József 2015-09-11 21:55:04
JÓZSI
1956-ban azért harcoltam november hetedikéig, sebesülésemig, hogy ezek a gátlástalan hazug szemét emberek eltűnjenek az országból. Végül a rendszerváltástól reméltem, hogy megszűnnek a megrontói lenni. Sajnos nem ez történik, a demokrácia a mai napig egyre nagyobb teret enged nekik, ezt ki is használják és egyre jobban felbátorodnak, hogy megosszák a társadalmat. A hazáját és végre a nép érdekeit képviselő kormányt tisztelő embereknek kell újra a sarkukra állni, és befogni ezeknek a liberális, kommunista bérenceknek a száját.
Válaszolok
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?