Ébresztő!

Kövér László házelnök az OMÉK megnyitóján mondott egy súlyos és nagyon fontos mondatot: „Ez a kormány arra esküdött fel, hogy a magyar érdekeket védje és képviselje idegen érdekek között”. Amikor ezt mondta, akkor felnézett a papírjából és tiszta tekintettel, egyenesen nézve kamerába, vendégek szemeibe – üzent. Mert ez üzenet.

Üzenet – haza.

Üzenet a nagyvilágnak.

Fotó: MTI

Üzenet arról, amiről Bayer kollega már évek óta ír. A multikultinak befellegzett, a nemzetállamok reneszánsza következik el. Úgy tűnik, ezt „hivatalos szinten” egyelőre csak Magyarország mondja ki, támasztja alá cselekedeteivel. Európa többi országában ez még csak „nem hivatalos” szinten működik. Ott a „nép” már pontosan így gondolkodik, de a választott vezetők még mindig, szinte már-már viccesen ragaszkodnak az idióta, idejétmúlt „pc”-hez. A közbeszéd ma már nem lehet politikailag korrekt.

Fel kellene ébredni.

Ha hiszünk az európai értékekben, akkor a fehérre azt kell mondani, hogy fehér, a feketére meg hogy fekete. Mert a fehér az fehér, a fekete pediglen fekete és a kettő egymás mellett nem „sokszínű”.

Vegyük tudomásul, hogy háború van.

Egyelőre csak kulturális.

De ez a – körülményekhez képest – még áldásos állapot a beszivárgó terroristáknak köszönhetően egyáltalán nem biztos, hogy sokáig fennmarad.

Kövér László mondata iránytű.

A túlélés iránytűje.

Halk, de fajsúlyos ébresztő.

Kicsit hangosabb ébresztőt már fújtak tavaly Skandináviában. Meg kellene hallani a trombitaszót, fel kellene ébredni, és ki kellene vánszorogni a sátorból. Van, ahol már megtették.

A svéd fiatalok tavaly üzentek az EU-nak ebben a videóban.

1
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/21143/pics/14430795684322841_800x600.jpg
Kövér László,Publicisztikák

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Thomas56
Thomas56 2015-09-25 10:30:10
Alapvető sok valóság van az írásban, egyetértek a lényegével.
Főleg az érzékelem, hogy a 3. Vh. már elkezdődött, csupán még ezután fog eszkalálódni. Szerintem jó lesz egyfajta túlélésre berendezkedni, akik azt szeretnék hogy legalább utódaik legyenek túlélők, az Új Világ kialakításhoz.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?