NYÚZ 1

Csúri Ákos

A mindenegyben blogon a következő olvasható:

EGY BAJOR FALU TELJES LAKOSSÁGA MAGYARORSZÁGRA AKAR KÖLTÖZNI MERT FÉLNEK A MIGRÁNSOKTÓL

Mostanában sokat hallani a német-osztrák határon fekvő kisvárosról Freilassingról. Itt lépnek be Ausztriából Bajorországba a migránsok.

Keveset hallani azonban a környező kis településekről ahol ugyancsak eluralkodott a káosz. Így van ezzel Haberland kis falucskája is, ami Freilassingtól csupán 500 méterre van. Ugyanaz zajlik már csaknem egy hónapja, mint a német határvárosban. A falucska 1200 lakója pedig egyre nehezebben viseli, hogy eddigi nyugodt életük teljesen a feje tetejére állt. A falu polgármester hiába kérte a hatóságokat, hogy kezdjenek valamit a bevándorlókkal csak süket fülekre talált. A falu lakossága teljesen kétségbe van esve és nem látják a kiutat a káoszból, sőt az a véleményük, hogy egyre több migráns fog érkezni. A polgármester ezért alternatív lehetőségen kezdett gondolkozni.

Olvasói fotók a migránsok által használt magyar buszról, vonatról. Good morning, Germany!

Kraizber úr néhány hete hallott róla, hogy Magyarország kerítést épít, és nem engedi be az illegális bevándorlókat. Mivel a faluban lakosságának 80 százaléka nyugdíjas, akiknek teljesen mindegy, hogy a nyugdíjukat melyik bank automatából veszik fel, felvetődött a gondolat, hogy a teljes falu Magyarországra költözik. Már ki is néztek maguknak  több lehetséges magyar települést ahol olcsón megvásárolnák az üresen álló házakat, majd elkezdődne az építkezés és modern épületeket húznának fel”.

Kérdés csak az: ha ez igaz, akkor mely településeket nézték ki? Illetőleg Herr Kraizber hangját meghallják-e Berlinben és/vagy Bécsben?

Mert ha igaz ez a hír, akkor minden eddiginél nagyobb a gáz.

S határaink felé hosszú, tömött sorokban jönnek, csak jönnek egyelőre egy irányból a migránsok.

S Nyugat felől jönnek majd a migránsok elől menekültek?

https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/21183/pics/lead_800x600.jpg
Bevándorlás,Kerítés,NYÚZ

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?