NYÚZ 4

Csúri Ákos

Hatalmas a szégyen, szinte senkit nem érdekelt, hogy éheznek a magyar gyerekek – rikít a nol.hu címe. „Alig pár száz érdeklődő ment el folytatódik a dolgozat – a hazai popszakma legjavát felvonultató koncertsorozatra, amelyet a gyermekéhezés felszámolásáért rendeztek meg. A Nemzeti Minimum elnevezésű egész napos rendezvényen közel száz előadó vállalta, hogy egy fellépés erejével hozzájárul a gyermekéhezés elleni küzdelemhez. A szervezők a közönség soraiba olyan gyerekeket és fiatalokat is toboroztak, akik egyébként sosem jutnának el egy koncertre. A fizetős közönség  viszont az ezer forintos, alacsonynak számító jegyár ellenére távol maradt”.

A maradvány

Igen, szégyen. Pedig fellépett Bornai, Sziámi, Laár, Novák, Somló et cetera. Valószínűleg a migránssimogatásban kimerültek a szociálisan extraérzékenyek. Sehol egy Szelényi Zsuzsa, sehol egy Juhász Péter.

Az éhező magyar gyerekek nem érdekesek. A jóllakott, Balaton szeletet, gyümölcsöt a pályaudvar kövein és a buszokban hagyó iraki-szír-koszovói-albán migránsgyerekek viszont igen.

Nem véletlenül. Soros György a Kovács Józsika projektért nem fizet. Ahmedért igen.

Címkék: NYÚZ
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/21245/pics/14433717145248178_800x600.jpg
NYÚZ

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?