NYÚZ 14.

Csúri Ákos

Az EU terrorizmus elleni koordinátora elvetette pénteken azt az állítást, hogy az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet harcosai magukat menekültnek álcázva jutnak be az unióba. – közölte az MTI.

Gilles de Kerchove az RFI/France 24 nevű francia műsorszórónak nyilatkozva azt mondta, nem hiszi, hogy az IÁ ily módon szivárog be Európába.
 
Ezt bírta mondani az európai terrorelhárítók főnöke. Szerinte teljesen nyilvánvaló, hogy a menekültek közé NEM szivárogtak be a terrorista sejtek...

„Ha akad is egy-két eset – és ezeket még ellenőrizni kell –, az is valószínűleg az IÁ taktikai jellegű manővere, hogy kétségeket ébresszen, és elbizonytalanodást okozzon abban a kérdésben, hogy kell-e segítenünk a menekülteket” – fogalmazott az unió terrorizmussal kapcsolatos kérdésekben illetékes főtisztviselője. Gilles de Kerchove szerint nem lenne helyes „beleesni abba a csapdába, hogy összekapcsolják a bevándorlást és a terrorizmust”.

Nem, nem, valóban, nehogy összekapcsoljuk! Még véletlenül sem. Legyen csak még egy Párizs, Bamako és a többi. Kerchove meg osztogasson Mikulás-csomagokat a Magyarországot KÖRÜLÖLELŐ kerítések TÚLOLDALÁN. Ameddig ilyen elmebetegek vannak az Unió döntéshozói pozícióiban, addig nem kívánhatunk mást, minthogy villámgyorsan épüljön kerítés a magyar-román határra is.

Jaj, ha Brehm még élne! Új állatfajt határozhatna meg. A Kerchove-majmot.

https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/22564/pics/14481823175550905_800x600.jpg
Bevándorlás,Iszlám Állam,NYÚZ

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?