Háború van? - Vasárnapi üzenet, 2016. május 15.

Csúri Ákos

Az. Hatalmas, végeláthatatlan, íróasztalnál és terepen egyaránt vívott. Kultúrák harca, hitek vetélkedése, férfiú kivagyiság és megalázás, nők meggyalázása, médiahasználás. Ezek a fegyvernemek.

Háború van. A tét egy kontinens léte vagy halála. És egyre inkább azt látom, hogy ebben a kérdésben nem állunk jól. Furán értelmezik a Júdás-pénz fogalmát Brüsszelben. Most azoktól kérik, akik nem árulók. Akik kiállnak a végletekig értékeink védelmében.

De háború van kis hazánkban a kommunikációs és média térben is. A héten a tv2 tulajdonosa volt a ballib lapok címlapjainak célkeresztjében. Vajna Andrást gazdasági-politikai értelemben gatyára vetkőztették, szőrőstől-bőröstől átvizsgálták. Igaz, semmi újat nem találtak, de azért jól mutatott a címlapokon a hatalmas tv2 logó. Mert, ugye, nem zörög a haraszt, ha…

Hát, ne zörögjön! Álljanak elő a VALÓS tulajdonosok a nagy befolyással bíró, önmagát előszeretettel „negyedik hatalmi ágként” aposztrofáló médiavállalkozásoknál. Offshore-ral és a nélkül. Tegyük a kezeket az asztalra és terítsük ki lapjainkat.

Mert úgy lesz fair a háború.

S nem úgy, hogy a Facebook cenzúrázza a konzervatív tartalmakat. Vagy úgy, hogy a 444.hu és a Magyar Narancs tulajdonosa egy Soros György által szponzorált, amúgy offshore szállal is rendelkező amerikai alap. Mert a más szemében a szálkát…

Legyen becsületes a harc Európáért és a tisztességes tájékoztatásért.

Mert majd akkor tud tiszta fejjel dönteni a nép. 

https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/27255/pics/14632477938978103_800x600.jpg
Vasárnapi üzenet

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?