Lehet buzizni! (Veled vagyunk, dr. Kocsis!) - Vasárnapi üzenet, 2016. június 19.

Van egy tisztességes, heteroszexuális családapa, akit egy egykor – a hírek szerint – igen „nagyétvágyú” nőből lett férfi a nagy nyilvánosság előtt „melegnek”, azaz buzinak, homoszexuálisnak titulált. A szerencsétlen, megtámadott közszereplő természetesen bírósághoz fordul, és annak rendje s módja szerint meg is nyeri az elsőfokú pert.

Ám a buzi reklamál, és másodfokhoz fordul.

Ott meg egy született idióta, Soros-pc szemléletben vergődő bíró az alábbi ítéletet hozza: a közszereplő heteroszexuális (tehát NEM buzi, nem meleg, nem biszex et cetera), de nem sértő rá nézve, ha nagy nyilvánosság előtt azt mondják rá, hogy buzi, meleg, biszex, et cetera.

Oké. Akkor most mondjuk azt, hogy ez a bíró buzi. Meleg. Transzvesztitákhoz vonzódik. Mondhatjuk, mert mindegy, hogy igaz vagy sem, de ennek az elvetemült gazembernek ez nem lehet sértő.

Ja, hogy a közszereplőnek – nevezzük nevén: dr. Kocsis Máté polgármesternek – van egy kisfia, aki mondjuk, ha évek múlva beüti a gugli keresőbe az édesapja nevét, akkor azt olvashatja, hogy az apja buzi, miközben azt tapasztalja a mindennapokban, hogy normális, polgári családban élnek együtt? Ja, hogy majd megkérdezi a kislegény, hogy apa, mi az a buzi? Akkor hol lesz ez az elvetemült, kibaszott liberális bűnbanda a bíróval meg Ungár Klára bácsival (aki nem mellesleg – hiteles, az érintettől származó elbeszélés alapján – terhes nővel kezdett ki egykoron a liftben…) az élen? Odaállnak-e a kisfiú elé, hogy bocsika, mi csak közéleti-politikai szórakozásból mondtuk apádra, hogy meleg?

Állnak a frászt.

Így aztán a bírói döntésnek egyetlen érvényes olvasata lehet minden, az értelmetlen pc-be beszorult, jó érzésű polgárnak: nyugodtan lehet buzizni. Ha egy buzira azt mondjuk, hogy buzi, az nem sértő. Ha egy nem buzira is azt mondjuk, az sem sértő.

A buzi kifejezés mostantól nem sértő.

Ebben az alantas és ócska perben ez lett az egyik végkövetkeztetés. Ami persze egyáltalán nem boldogíthatja sem a meghurcolt dr. Kocsis Mátét, sem a családját. Az viszont biztos, hogy több millió egészséges és jó érzésű polgár nevében szolidaritásunkról biztosíthatjuk őt. 

4
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/28054/pics/14662521489344685_800x600.jpg
Kocsis Máté,Vasárnapi üzenet

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Charlotte
Charlotte 2016-06-21 14:25:48
Kedves Tündérördög! Már rendben látható az Ön bejegyzése is!
Szerk.
Válaszolok
tündérördög 2016-06-21 14:00:41
A blogstaron az én blogom helyett ez jön be!
Válaszolok
János 2016-06-20 10:36:57
Sajnos nem így van ahogy Csúri Ákos írja. A buzit nem lehet buzinak hívni. Példa rá Novák Előd akit egymillió forintra büntettek ,mert Alföldi Róbertet buzinak titulálta(a
ami igaz).
Válaszolok
Lajos 2016-06-19 10:54:35
ezt a bírócsapatot ideje lenne már rendbe szedni, mert az emberek többsége már nem fogadja el az ítéleteiket, sőt a becsületüket is megkérdőjelezi, de jó érzés biztos nincs bennük, se magyarság.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?