Soros miatt itt a coming outom - Vasárnapi üzenet, 2016. július 3.

A buzihéten szokássá vált az elmúlt években a coming out, így most közéletileg magam is coming outolok.

Miközben a buzik (nem lehet rájuk sértő az Ungár vs Kocsis per óta tudjuk megint végigriszálták magukat az UNESCO Világörökségének részévé nyilvánított Andrássy úton (ép elméjű és ízlésű ember nem tudja, hogy miért), aközben a magyar közélet azt a gumicsontot rágja, hogy akkor most ki akar kilépni (Lázár János + Kovács Zoltán) az EU-ból, meg hogy valóban ki akar-e lépni, meg hogy kinek és mit és hova és mikor üzent mindezzel.

Senki senkinek sehova.

Elmondták, hogy ha nem változik – az egyelőre csak az Egyesült Királyság kilépéséhez vezető – brüsszeli gondolkodás, döntéshozatali és cselekvésmód, akkor nem szívesen maradnának ezen intézményrendszer keretein belül – magánemberként. Ennyi.

A buzihéten szokássá vált az elmúlt években a coming out, így most közéletileg magam is coming outolok: 2003-ban NEM-mel szavaztam az EU-s tagságunkra. (Köszönet Simicskó Istvánnak, hogy akkor a Parlamentben szavazatával képviselte álláspontom.)

És akkor mi van?  – kérdezhetik joggal. Semmi.

Illetőleg mégis. Bár uniós ország európai polgára vagyok, mégsem kapok szót az Európai Parlamentben, mint George Soros, aki nemes egyszerűséggel bejelenti, hogy vonják meg (de legalábbis csökkentsék drasztikusan) tőlünk, magyaroktól a strukturális és agrártámogatásokat, és fizessen évente 30 milliárd eurót a komplett EU a migrák eltartására. A spekuláns még azzal is kedveskedik, hogy tanácsot ad Budapestnek: vessen ki migraadót.

Újabb és erős érv az egykori szavazatom mellett. Régóta vallom, hogy hamarabb bomlik fel az EU, minthogy Magyarországon a hivatalos fizetőeszköz az euró legyen, de hogy ennek beteljesülése ennyire közel legyen, arra nem számítottam.

De ami a legriasztóbb – ezen brutális Soros-ármánykodáson túl – az az, hogy a Brexit nem gondolkodásra és szélsebes váltásra ösztökéli Brüsszelt, hanem sebnyalogatásra, szkanderezésre. Közben meg a demokratikus-européer csalás kiderülése után lehet, hogy elszakadáspárti (Szabadságpárt) elnöke lesz Ausztriának, a fapapucsos hollandoknál a legnépszerűbb politikus EU-ellenes, Le Pen asszonynak sem kell elnökké választása esetén 5 percnél több, hogy kiírja a referendumot.

Ezek meg ülnek ott, mint a balga belgák Gareth Bale cseleinél a földön, és jegyzetelik Soros szavait.

Nem mindig örül az ember, amikor kiderül: megérzése és voksa egykoron mennyire jó volt. Most sem örülök, csak sajnálom magunkat. De migra-ügyben még Soros miatt sem engedek!

1
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/28367/pics/14674819293533348_800x600.jpg
Soros György,Vasárnapi üzenet

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Gábor László 2016-07-10 09:59:13
Ez az ember aztán tényleg elképesztő és gyomorforgató. Ha ilyen egyének mozgatják a nemzetközi szálakat és tőlük függ az Unió nemzeteinek sorsa, szörnyű intézkedések sorozata fog néhány hónapon belűl elkezdődni Európa szerte. Nagyon alaposan és minél gyorsabban át (kell)ene gondolni magyarország jövője kapcsán a kormányunk és egyátalában vezető politikusaink további lépéseit-döntéseit. Így Európa néhány éven belűl ketté fog szakadni. És mi megint kezdhetünk mindent előlröl mert ilyen pénzbüntetések és az Uniós források megszünése maga után vonja: 1, Külföldi piacvezető befektetők kilépését a magyar gazdasági szvérábol
2, A gazdaság tönkre tétele évtizedekre
3, Pénzügyi értékromlás és likviditási hiteltelenség
4, Bezárulnak Európa kapui a .agyar munkavállalók előtt
5, Életvitel minőségének romlása és a társadalmi szakadékok drasztikus növekedése
6, Végül gazdasági embargó és teljes csőd
Szó szerint ránk fognak köszönni a balkáni állapotok. És mindezt a Soros féle elmebeteg, deviáns pénzmogulok végett.ost hogy lassan kilábalunk a gödörből pont erre van szükségünk...hogy visszalökjenek oda minket.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?