Magyarok ellen áskálódó magyarok - Vasárnapi üzenet, 2016. július 10.

Az, hogy Jávor Benedek rutinszerűen feljelenti hazáját már megszokott. De hogy a baloldali képviselők is a baloldali választópolgárok akaratával szemben szavaznak már újszerű. Vagy mégsem? 

Miközben minden felelősen és normálisan gondolkodó magyar polgár (ha rá szavazott, ha nem) őszintén drukkol a kormánynak, hogy az Európai Bizottság részeges fura-ura ne tudja ránk zúdítani a mindenhonnan érkező, szedett-vedett migrákat, nos, aközben az Európai Parlament delegált „baloldali” nemzetellenesek újabb agyrémeket szavaznak meg.

Az, hogy Jávor Benedek rutinszerűen feljelenti hazáját már megszokott. De hogy a baloldali képviselők is a baloldali választópolgárok akaratával szemben szavaznak már újszerű. Mondjuk, nagy meglepetés nem érheti az embert ott, ahol egy börtönviselt, sittes elítéltet, Hunvald Györgyöt a NAGY MOLNÁRI SZOCIALISTA MEGÚJULÁS jegyében kerületi MSZP-elnöknek választanak. (Adódik a kérdés: miért nem zárták ki a repülős Gyurit, amikor bevonult a kóterbe?). De az, amit a Gyurcsány-klón Molnár Csaba (DK), Niedermüller Péter (DK), Meszerics Tamás (LMP), Jávor Benedek (Együtt) és persze az elnyűhetetlen, a Szeviép-ügyekben lassan – a remények szerint Botka Bukott Lászlóval egyetemben – bíróságon is járatos Ujhelyi Pistike (MSZP) fű alatt művelt, az mindennek a teteje.

Ugyanis az Európai Parlamentben (EP) a baloldali magyar képviselők megszavazták egy olyan javaslatot, amely új adót irányoz elő a migránsválság kezelésére és pénzbüntetést azoknak az államoknak, amelyek elutasítják migránsok kényszerbetelepítését. A költségvetési bizottság javaslatát a héten szavazta meg az EP, és benne a magyar baloldali pártok, az MSZP, a DK, az Együtt és az LMP európai parlamenti képviselői. S ne feledjük, kiszivárgott az is, hogy a migránsok kényszerbetelepítésétől elzárkózó tagállamoknak migránsokként 78 millió forint büntetést kell fizetniük, miközben a 2014-2020 közti fejlesztési időszakban egy magyar állampolgárra hozzávetőleg egymillió forint uniós támogatás jutott.

S mindezt úgy, hogy a német gyáriparosok szíves közlése szerint a mintegy 1.5 millió, Németország willkommenskulturolt migránsból 54(!) állt munkába. Részletek itt!

Kíváncsi lennék, hogy akkor is ilyen bőszen nyomogatnának eszement szavazatokat migratelepítés-ügyben a baloldali nemzetellenesek, ha véletlenül – nagyon nem kívánom – az ő pártjaik alkotnák a magyar kormányt?

3
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/28502/pics/14681077978398618_800x600.jpg
Vasárnapi üzenet

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Sebestyén 2016-08-18 14:14:57
Néhány egybites hazaffy összekeveri Orbányt és a hazát .
Válaszolok
Magdi 2016-07-10 22:20:26
Ezt régen kötéllel büntették, mert kimeríti a haza árulás fogalmát
Válaszolok
Gábor László 2016-07-10 10:05:30
Gusztustalan és gyomorforgató, ezek az emberek nem magyarok de legalábbis nem érdemlik meg hogy magyar emberként tekinthessenek sajátmagukra!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?