Siófok lehet a következő Nizza? - Vasárnapi üzenet, 2016. július 17.

Cohn-Bendit szerint már a tunéziaiak is európaiak, úgyhogy európai volt a nizzai merénylő, tehát jöjjenek csak nyugodtan a migránsok. Brüsszelben nincs nyitva valahol egy OPNI?

Ha az Európai Unió jelenlegi vezetőin múlik, akkor egyáltalán nem kizárt. Mondjuk augusztus 20-án, amikor nálunk van tűzijátékkal kísért nemzeti ünnep. És nálunk is nyaralnak családok az Aranyparton és a gyerekek kikönyörgik aputól, anyutól, hogy a partról nézhessék a petárdákat, rakétákat, ott élvezhessék az össznépi durrantgatást.

És akkor egy uniós eszement baromság (ötlet, terv, kötelező kvóta) következtében hazánkba telepített migra egy bérelt zöldséges, pótkocsis IFA-val végigszáguld az Aranyparton, az Ezüstparton, és Soros György legnagyobb örömére megkezdi speciális integrálódását a befogadó magyar társadalomba.
Rémisztő kép.

Szerencsére ma Magyarország Európa legbiztonságosabb államainak egyike. De ha Brüsszelen múlik, akkor ez nem sokáig marad így. Talán elég a fő elmebeteg Daniel Cohn-Bendit a német közszolgálati rádióban arról zagyvált, hogy a nizzai merénylő tulajdonképpen európai volt, nem migráns. Ja, csak Tunéziában született és tunéziai állampolgár. Ennek az idióta zöldnek már az is Európa?
Szóval, amíg ilyeneknek szavazati joguk lehet az Európai Parlamentben, addig retteghetnek a siófokiak. Is. Meg a szegediek, meg a röszkeiek, meg mindenki, aki Magyarországon él.

Ennek elutasításáról szól a népszavazás, nem az óriásplakátok szövegeinek nyelvtani elemzéseiről.
Daniel Cohn-Bendit meg fogadjon be azt, akit akar (lehetőleg a fiatalkorú fiúkat kímélje meg…), de hozzánk ne exportáljon senkit.

3
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/28672/pics/14686824121572575_800x600.jpg
Vasárnapi üzenet

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Kneppel 2016-07-18 10:30:36
Cohn-Bendit a kisfiúk barátja...
Válaszolok
János 2016-07-17 11:41:59
No, akkor tibor még szépen fejezte ki magát, engem felháborít, hogy azok az EU vezetők
elsőként kívántak részvétet a francia áldozatoknak, akik sokat tettek azért, hogy ez is megtörténjen. Európa megszállása folyamatban van, zavartalanul várják a migránsokat, tudva azt, hogy közöttük vannak IS katonák és leendő terroristák.
Válaszolok
tibor 2016-07-17 10:40:47
Ez az ember nem normális!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?