Szólt valaki a migránsoknak? - Vasárnapi üzenet, 2016. augusztus 7.

Csúri Ákos

Soros György szervezetei semmit nem bíznak a véletlenre. (Többnyelvű) kisokossal látják el a fáradt migrákat arról, hogy miként lehet kijátszani a magyar törvényeket, hatóságokat, rendfenntartókat és politikát. Cuki, mi?

Gyuri bácsi agg korára eljutott odáig, hogy most aztán már végképp máséval veri azt a csalánt.

Mert a migrasimogató „civil” szervezetek beszűkült aktivistái riadt pofával sírtak-zokogtak, hogy szegény migráknak mit kell elviselni a „fasiszta-neonáci” Orbán-kormány rendszerében, hogy milyen kegyetlenségekkel kell szembesülniük Magyarországon, et cetera.

Aztán itt van ez a hír:

Magyarországon szabályosan regisztrálták és a fóti gyermekotthonban helyezték el azt a magát afgánnak mondó fiatalt, aki júliusban merényletet követett el a németországi Würzburg közelében, a német hatóságok viszont nem ellenőrizték ujjlenyomatát az Eurodac uniós menekültügyi és idegenrendészeti adatbázisban, és nem is hallgatták meg rendőrségi vagy menekültügyi eljárásban – írta pénteken a Bild című német lap.

A Bild megszerezte a támadó magyarországi menedékkérő-regisztrációs adatlapját, amely szerint Khajerkhel Riaz Khan néven vették nyilvántartásba, kísérő nélküli kiskorúként érkezett az országba, az általa megadott adatok alapján születési ideje 1999. január 1., az afganisztáni Paktiából származik, és afgán állampolgárságú. (Naná, hogy január 1! Ahogy Gyuri bácsi kisokosából is tudhatjuk! – szerző.)
A magyar hatóságok 2015. június 26-án vitték fel ujjlenyomatát az Eurodac adatbázisba. Menedékjogi kérelmét Budapesten nyújtotta be, regisztrációja szabályszerű volt. A fóti gyermekotthonban helyezték el, ahonnan eltűnt és Németországban, az osztrák határnál fekvő Passauban bukkant fel ismét 2015. június 30-án.
A lap cikke szerint furcsa, hogy a német hatóságok csak az idén júliusban elkövetett merénylet után vettek tudomást az Iszlám Állam terrorszervezettel nyilvánvalóan kapcsolatban álló merénylő „valódi identitásáról”, a rendőrség és a Szövetségi Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal soha nem hallgatta meg, és ujjlenyomatát a támadás előtt nem ellenőrizték. A lap szerint a magyar hatóságok 2015. júliusának végén zárták le az aktát „a kérelmező távolléte miatt”.

Aztán előkerült és idén július 18-án egy Würzburgba tartó vonaton, majd a szerelvényről leszállva megsebesített öt embert, rárontott az elfogására érkezett terrorelhárítókra is, ezért lelőtték. Az IÁ a támadás után közölte, hogy a merénylő a katonájuk volt, és nyilvánosságra hoztak egy videofelvételt, amelyen maga a támadó is az IÁ harcosának vallja magát. Német sajtóértesülések szerint közvetlenül a támadás előtt mobiltelefonon kapcsolatban volt egy ismeretlennel, aki a Közel-Keleten tartózkodott, és utasításokat adott neki.
Itt tartunk most.

Olimpia alatt hallgatnak a fegyverek. Régi mondás és igazság ez. De vajon erről szólt valaki a migránsoknak? Netán éppen legfőbb szellemi, jogi és anyagi szponzoruk, Soros Gyuri bácsi? Nem hinném…

https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/29259/pics/14705083134537987_800x600.jpg
Vasárnapi üzenet

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?