A hatos lottón nem vitték el a főnyereményt
Nyerőszámok: 6 (hat), 17 (tizenhét), 22 (huszonkettő), 25 (huszonöt), 41 (negyvenegy), 43 (negyvenhárom). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 60 darab, nyereményük egyenként 290.135 forint; 4 találatos szelvény 2.780 darab, nyereményük egyenként 6.260 forint; 3 találatos szelvény 44.570 darab, nyereményük egyenként 1.520 forint.
Blogolj!

Bayer, a lovag - Vasárnapi üzenet 2016. augusztus 28.

A lovagok - többek között - attól lovagok, hogy szemtől szembe harcolnak. akkor is, ha kicsi az esélyük a diadalra és akkor is, ha a legyőzhetetlenség a mítoszuk, legendájuk.
Manapság egy fura lovagi torna részesei vagyunk.
Egyfelől: nem hirdették meg.
Másfelől: csak egyik résztvevőről állítható bizton, hogy lovag.

Ellenei romkocsmák asztalai fölé görnyedő  névtelenek, akik eldobták e nemes tornák szabálykönyveit, csapatba verődve vesznek puskákat, pisztolyokat az egy szem lándzsa ellen. Majd demokráciát kiáltva kötelékben rohamozzák az egyszem lovagot.
És mégsem győznek. Pont ezért. Mert egyenként kevesek e megmérettetésre.
Nem mernek szemtől szembe kiállni. Vagy a nagy hangoskodásukban elfelejtik, hogy fel sem bírják emelni a lándzsát.
Indult egy műsor az ECHO tévében. Szorító. Ott szemtől szemben zajlik a csörte három kérdező és egy kérdezett között. Ez a lefektetett szabály. Mindenki betartja. Speciális lovagi torna.
Szeptember első napján este fél tíztől Bayer Zsolt lesz az egyszem lovag. 
Áll minden kérdés elé.
Mert a valódi lovagok így szokták.
2
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/29788/pics/14723343503284528_800x600.jpg
Vasárnapi üzenet
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
András 2016-08-29 13:02:48
Gáspár írta:"Ennek már volt egy elődje a NapLementében (NapKelte ;), amikor is három liberális gyepálta és nem hagyta szóhoz jutni a jobboldali riportalanyt, belevágtak a szavába, sommás kijelentésekkel, rágalmakkal bombázták, majd nem adtak lehetőséget a reagálásra. Ugyanakkor bármelyik ballib politikusnak aláadták a szót, nyájas nagylelkűséggel maradtak csendben, hogy az kifejthesse ostoba nézeteit, s még meg is hajoltak előtte, alázatosan.
Nos, biztos vagyok abban, hogy az ECHO TV-ben ilyen primitívségre soha nem lesz példa. :-) Hajrá!"

Ámen!
Válaszolok
Gáspár 2016-08-28 11:17:48
Ennek már volt egy elődje a NapLementében (NapKelte ;), amikor is három liberális gyepálta és nem hagyta szóhoz jutni a jobboldali riportalanyt, belevágtak a szavába, sommás kijelentésekkel, rágalmakkal bombázták, majd nem adtak lehetőséget a reagálásra. Ugyanakkor bármelyik ballib politikusnak aláadták a szót, nyájas nagylelkűséggel maradtak csendben, hogy az kifejthesse ostoba nézeteit, s még meg is hajoltak előtte, alázatosan.
Nos, biztos vagyok abban, hogy az ECHO TV-ben ilyen primitívségre soha nem lesz példa. :-) Hajrá!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?