Blogolj!

Budaházy és Gyurcsány - Vasárnapi üzenet, 2016. szeptember 4.

Kezdjük két augusztusi üzenettel. Egyfelől megtörtént Bayer lovag tetemre hívása az ECHO TV Szorító című műsorában, ami itt meg is nézhető, másrészről Lőrinc Viktor bronzmeccsének bírája bevallotta, hogy ő bizony elcsalta azt a meccset. Erről itt írtam, s bár nem helyettesíthet semmilyen medáliát és olimpiai éremátadó ceremóniát, azért legalább boldog névnapot kívánnék a ceglédi fiatalembernek.

És akkor a hét. Budaházy György első fokon 13 évet kapott olyan dolgokért, amelyekben senkinek nem lőtték ki a szemét, azonosító szám nélkül nem verték véresre a fejét, nem vezényeltek lovasrohamot egy nemzeti ünnep 50. évfordulóját megünnepelni kívánó polgári közönségre. Budaházy úgy kapott 13 évet, hogy ha az jogerőre emelkedik, akkor esélye sincs – bármilyen is a magaviselete – akár egy perccel korábban kijönni a fegyházból.

Schiffer András, az LMP-t júniusban otthagyó ügyvéd-politikus ezt posztolta ki közösségi oldalán: Budaházy tizenhárom év. Mennyi jár a szemkilövetésekért?

Tiszta mondat.

Üzentek is neki az index főoldalán az egyik blogban: „Az ügyvédként praktizáló Schiffer azonban ennyire mélyre még sose fúrta magát a ganajba. Ezt a bűzt már nem magyarázkodja le magáról”.

Én meg azt üzenem nekik, hogy ne üzenjenek. Se Schiffernek, se Bayernek, se Budaházynak.
Üzenjenek Gyurcsánynak és Gergényinek.

1
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/29984/pics/14729330179279207_800x600.jpg
Budaházy György,Gyurcsány Ferenc,Vasárnapi üzenet
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Gáspár 2016-09-04 10:09:36
A blogíróval egyetértek. Kivéve azzal, hogy Schiffert hozza példának.
Schiffer farizeus, átlátszó, csúf kis hernyó álruhában.
Ha valaki trójai faló, akkor az Schiffer.
Kritizálta egyszer is, hogy a saját maga által alapított LMP, aminek ő elnöke volt, egy ultraliberális, ádázul magyargyűlölő párt, amelyik szakmányban jelentette és jelenti fel Magyarországot, a kormányt az EU-ban, rassizstázik, nácizik?!
Na, ugye?!
Az ilyen botrányokat meglovagolja, de lényegében soha, egyetlen alkalommal sem kritizálta az SZDSZ-t, az egész balliberális rasszista politikát.
Mert ő maga az egyik a motorja.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?