Gyurcsány, új svédek, vasszerszám - Vasárnapi üzenet, 2016. szeptember 25.

Svédországban egy civil szervezet kampányfilmben biztatja arra a helyieket, hogy integrálódjanak a bevándorlókhoz. Nincs visszaút, Svédország már soha nem lesz olyan, mint amilyen eddig volt – hirdeti egy alig több mint egyperces kisfilmben az IM nevű svéd civil szervezet Az új ország című kampánya, amely mögött ott van a skandináv ország kormánya is. A spotot a helyi televízióban sugározzák, ebben anyanyelvükön igazítják el a svédeket arról, miként kell alkalmazkodni a migráció miatt megváltozott világhoz és nekik a migránsokhoz.

A biztonság kedvéért az anyagot angol nyelven feliratozták, hogy azt a migránsok is megérthessék. Csak úgy sorjáznak az önfeladásra biztató mondatok, mialatt különböző származású, de bizonyára Svédországban élő emberek mosolyognak, egyetértően bólogatnak. A következő mondatok hangzanak el a felvételen: „Európa változóban van, és szükséges, hogy Svédország egy biztonságos hely legyen a menedéket kereső embereknek – Észre kell vennünk, hogy az „új svédek” helyet fognak követelni maguknak, és hozzák a kultúrájukat, a nyelvüket és a szokásaikat, és itt az idő, hogy ezekre pozitív erőként tekintsünk. Nemcsak az újaknak kell integrálódni, hanem mindenkinek, még a született svédeknek is – szögezik le a felvételen. Felszólítanak mindenkit, hogy olyan országot hozzanak létre, amelyben félreteszik a gyűlöletet és a félelmet.

E közben Gyurcsányt elzavarják Londonban a magyarok  miközben a bojkott mellett agitál, míg Calais felé egy autópálya parkolójában vasszerszámmal vertek meg a migránsok, az „új svédek” egy magyar kamionsofőrt.

Egy hét múlva dönthetünk: új svédek, Gyurcsány, vagy magyar kamionsofőr.

Utóbbival felettébb szolidáris vagyok.

2
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/30467/pics/14747835617759444_800x600.jpg
Gyurcsány Ferenc,migráns,Vasárnapi üzenet

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Erős válasza: György bejegyzésére 2016-09-25 22:45:28
Azt a kutyafáját, ismét egy balos megmondóember! Ott voltál mindkét esetnél? Persze, hogy nem! Ám, ahogy gondolom, a fingós fletó szimpatizánsa vagy (kompenzálni kell az agy hiányát), szóval további jó füstölgést, mert néhány ciklus erejéig megtartjuk a 2/3-ot! :)
Válaszolok
György 2016-09-25 17:38:11
Gyurcsányt nem zavarták el a magyarok Londonban, hanem a Magyar Nagykövetség felismert munkatársai provokálták. A kihívott rendőrök elől pedig bátran elmenekültek. A vasszerszám, amellyel a kamionost megtámadták egy kombinált fogó volt. A hazugság neked és a hozzád hasonlóknak lételeme. Nincs is ezzel semmi bajom, csak cáfoltam.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?