NYÚZ 21.

Csúri Ákos

A francia államot nem érdekli a francia nép

„A magyar kvótareferendummal egy időben – vagyis vasárnap – helyi népszavazást tartottak volna a migránsok betelepítéséről a franciaországi Allexben. A voksolás azonban elmarad – közölte az M1 Híradója szombaton délben.

Szombaton reggel sajtótájékoztatón tájékoztatta a franciaországi Allex település polgármestere a helyieket arról, hogy törölni kell a vasárnapi népszavazást, miután a grenoble-i közigazgatási bíróság helyt adott a megyei prefektus arra vonatkozó kereseteinek, miszerint a kötelező kvóta elleni referendum szabálytalan és érvénytelen.

A település vezetője leszögezte: bármennyire is csalódott, a bírósági döntés arra kötelezi, hogy törölje a népszavazást. Úgy látja, az államnak nem fontos többé meghallgatnia az embereket, az állam pedig nem nyert a döntéssel semmit, ám a demokrácia nagyot vesztett. Az allexieknek befogták a száját – szögezte le”. 

Kell-e ehhez kommentár? Abban az országban, ahol máshol éven belül volt Charlie Hebdo, Párizs és Nizza, a Brüsszelhez veszettül igazodó, bukófélben lévő baloldali elnök, kormány, prefektus retteg a nép szavától. Retteg a szótól: elég.

Ezzel tökéletesen bemutatták, hogy mennyire álságos a gőgös fennhéjázással, égnek emelt orral hangoztatott demokrataságuk.

Pedig ha tudnák, hogy mennyi magyar elvbarátuknak szolgáltak eddig hivatkozási alapként…

Na, fiúk, most mi lesz? 

Címkék: NYÚZ
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/30664/pics/14753408184606346_800x600.jpg
NYÚZ

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?