A svéd keréknyom - Vasárnapi üzenet, 2017. április 9.

Emlékszünk még, amikor a svéd hivatalosságok lenáciztak minket a migránsáradat kezdetekor? Emlékszünk még, amikor a svédek mint valami 21. századi übermentschek oktattak ki bennünket emberségből, toleranciából, befogadásból, empátiából meg még ki tudja miből? Emlékszünk még a svéd bevándorlási miniszter migránsfinanszírozó programjára?

Magyarországon közben kerítés épült.

Emlékszünk még, amikor hirtelen megvilágosodtak a svédek és már nagyon, de nagyon nem akarták a migrákat? Amikor már nekik is sok lett, hogy „gyenge az internet” a „háború elől menekülőknek”.

De akkor már ott voltak a nyakukon és nem olyan egyszerű ám kitoloncolni őket. Na nehogymá’ sérüljenek az emberi jogaik a kedves pakiknak, afgánoknak, szíreknek és önmagukat szíreknek mondóknak.

 Magyarországon közben újabb kerítés épült.

Olvastuk, ugye, hogy most már tolnák vissza a migrákat a svédek? Emlékszünk még, ugye, hogy ennek bemondásakor elpityeregte magát a svéd bevándorlásügyi akárki?

Magyarország határain e közben lényegében megállt (egyelőre) a migránsőrület.

Pénteken a svéd fővárosban egy terrorista gépkocsival hajtott a járdára, megölve ezzel négy embert.

Ott nem volt féknyom, csak keréknyom.

Hazánkban féknyom van. És addig jó.

2
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/37006/pics/14916771506488816_800x600.jpg
migráns,Svédország,terror,Vasárnapi üzenet

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
nagyiellenszélben
nagyiellenszélben 2017-04-10 08:03:01
Tartsanak engem is a „kedves” svédek akárminek, de a most 4 éves kislány és a 3 éves kisfiú unokáimra nézve mindent el fogok követni, hogy erőszakkal, (lásd Európai Unió!) még véletlenül se telepítsenek be Magyarországra semmilyen tőlünk idegen identitású embereket. Sajnálom őket természetesen, de tudjuk, hogy a gyökérnélküli növény elszárad, hiába ültetik át más földbe, hiába locsolják! Mindent el fogok követni azért, hogy gyermekeink, unokáink Magyarországon bátran mehessenek az utcán, ne kelljen félni azoktól, akik árgus szemmel kéjittasan figyelnék őket, netán örök életükre sérülést okozva bennük, amit elfelejteni nem lehet. Mi magyarok tudjuk mi az erőszak, nekünk, magyaroknak már történelmünk eseményei is bizonyítják, hogy magunkra vagyunk utalva. Bennünket sokszor el akartak törölni a föld felszínéről. Összefogtak ellenünk a „kedves” emberek. Minket, magyarokat sokszor kifosztottak „kedves” emberek, elvették javainkat, elvették országunk nagy részét. Persze árulók, „sehonnai, bitang emberek” nálunk is vannak szép számmal, még az EU padsoraiba is jutott belőlük, sajnos. Az érdekeink érvényesítését sokszor akadályozták már meg. Minket ne oktassanak ki olyan népek, akik a nagy toleranciájukban úszva lavíroztak a történelem sodrában. Akiket a háborúk szele csak érintett. Így könnyű volt gazdagnak, kedvesnek, toleránsnak lenni. A nagy toleranciában inkább Istent tagadják meg, semhogy megsértsenek olyan, számukra ismeretlen kultúrájú embereket, akiknek a szándéka ismeretlen. Bár azon sokszor elgondolkoztam – immár 67 évesen -, hogy miért vedelnek a svédek például titokban otthon, miért virágzik a prostitúció ezekben az északi országokban. Talán a sterilitás felszíne alatt velejéig romlott az egész. Minket ne oktassanak ki olyan népek, akik agresszorok, gyarmatosítók az unión belül ma is. Most, hogy a fagyi visszanyal, akik tönkretették az országaikat, most fogadják be ők az illegális bevándorlókat. Ők azok, akik a mai napig is elveszik az pl. afrikai, indiai stb. országok javait, akik miatt az ott élők mélyszegénységbe sodródtak. Többek között fentiek eredményezték az újkori népvándorlást is. Mi, magyarok nem vesszük el más népek javait, de a sajátunkra vigyázunk. Ehhez tartsd magad EURÓPA!
Válaszolok
Billentyűs 2017-04-09 10:06:26
Néhány éva jártam Stockolmban. Tetszett a nyugodt, az ajrópaitól eltérő elviselhető életvitel. Ezt a kiegyensúlyozott, toleráns világot ez a kirgiz/üzbég/ganaj/szartúró/iszlamista/szarevőista / kitudjamilyen aljas gennyláda (aki érintettnek érzi magát, határolódjon el tőle!) elgázolta. Nem tudom, mi munkált benne, mert ezek a szerencsés svédek maximálisan toleránsak. Ezt néhány polgártársok most a halálával vagy a sérüléseivel érzékelte. Ha ez őket arra indíttatja, hogy még több üzbéget/stb. szeretnének a keblükre ölelni, hát lelkük rajta. De javallanám, hogy nézzenek végre a halálos áldozatok hozzátartozóinak szemébe. Utána a fáklyásmenet.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?