Ujhelyi Pisti, a vérzivatarban - Vasárnapi üzenet, 2017.április 30.

Ujhelyi István felmondta a leckét a héten. Brüsszelben lehazaárulózta saját(?) hazája miniszterelnökét egy összefüggéstelen másfél perces (hírnév)beszéd keretében. Belpolitikát vitt egy nemzetközi eseményre.

Senkinek sem volt ínyére.

Nyugati demokráciákban az a szokás, hogy a belpolitikai vélt vagy valós szennyest belpolitikai színtéren teregetik ki. A magyar baloldal erre képtelen. Partizánjaik európai színtereket választanak, aminek aztán kint semmi, itthon meg a szokásos hozadéka van.

Pisti nem tanul ebből. Pisti talleyrandi bourbon. Semmit nem tanult, semmit nem felejtett. Pisti, miközben hazaárulást kiált, maga válik hazaárulóvá.

Mert a tét nem Pisti másfél perce.

Hanem az, hogy kik fognak Magyarországon élni. És a betelepítést milyen erők támogatják, erőltetik. Pisti erről egy árva szót sem szólt.

Pisti – sokadszor – elázott. 

5
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/37699/pics/14933867075383353_800x600.jpg
Európai Unió,MSZP,Ujhelyi István,Vasárnapi üzenet

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Viktorné 2017-04-30 16:35:32
és mit szolt Viktor ?Azt hogy majd meg beszélik itthon.
Válaszolok
Tarr 2017-04-30 12:02:08
Na újhelyi. Ezzel túl messze ment. Először is. Nem kormányunk, és Nem Miniszterelnök Úr a hazaáruló, akik építik, újítják az országot! Hanem azok a hazaárulók, akik az országot külföldön mindenféle hazugságokkal lejáratják, mindennek elmondják! Nagy különbség! Vigyázzon a szájára, ha jót akar! Az idejük egyébként is meg van számlálva, erőszakos, hazug viselkedéseik miatt. Az egész ellenzéknek mondott bűnbanda el fog tünni a közéletből! Így kell történnie, mert ez Magyarország, és a Magyarok érdeke! NEM KELL OLYAN PÁRT, SZERVEZET, AKIK HAZÁNK, KORMÁNYUNK, ÉS A MAGYAROK ELLEN VANNAK! AKINEK MINDEN FONTOSABB, MINT A LAKOSSÁG, AKÁR A migránsok IS, ANNAK NE LEGYEN HELYE MAGYARORSZÁGON! Következés képpen, az ilyen személyeket, pártokat ki kell toloncolni, és ki kell tiltani az országból! LEGYEN VÉGRE REND! ELÉG EBBŐL, AMIT AZ ELLENZÉKNEK MONDOTT BANDÁK MŰVELNEK! TAKARODÓ!!!!!
Válaszolok
János 2017-04-30 11:17:55
Ezek a "politikusocskák" még ennyi év EU parlamenti képviselőség után sem tanulták meg, hogy amit tesznek még a saját nemzetközi táborukban sem hiteles! Egy francia vagy német , de még egy olasz párttársa sem tesz olyat, mint ezek a Magyarországról oda jutott biológiai lények tesznek. ( Sem magyarnak, sem embernek nem nevezhetők!) Azt hiszik, mivel itthon képtelenek győzni, majd ott döntik meg a törvényes kormányt! Hiú ábránd, ami ezeket teszi teljesen hiteltelenné minden józan európai előtt!
Válaszolok
Endre 2017-04-30 10:22:01
Már elnézést, azt tudjuk, hogy Maurice Talleyrand, Perigord hercege nem lojalitásáról volt híres, viszont több ezer fényévvel különb szellemi képességekkel volt megáldva, mint ez a sejthalmaz Újhelyi István. Én csak abban reménykedem, hogy amikor letelik a szolgálati ideje, haza térte után nyilvánosan leköpik őt!
Válaszolok
nagyiellenszélben
nagyiellenszélben 2017-04-30 08:20:58
Én csak azon csodálkozom, hogy ezen még valaki csodálkozik. A magyar baloldal csak a helymegjelölést illetően baloldal. Egyébként a legkeményebb diktatúrát képviselő, hazug oldal. Csak azt nem értem, még mindig, hogy Szeged és a szegedi polgárok miért dőlnek be ezeknek a hazugságoknak. A főnökük meg undorító plakátokon hirdeti, hogy fizessenek a gazdagok, vagyis ő és amíg én dolgozok, addig ő, mint gazdag LOP.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?