Blogolj!

Magyarország bizonyított - Vasárnapi üzenet, 2017. július 30.

Ha a kétkedők irányíthatták volna a vizes vébét, akkor a megnyitó előtti félórától a záró ceremónia utolsó aktusáig irgalmatlan csőtörés lett volna Budapesten, befulladt volna minden, a károgók tort ültek volna folyamatosan, a Momentum a mennybe megy, et cetera.

Nem volt csőtörés.

Volt viszont a vizes vb mellett Győrben egy parádés (és soha nem látott magyar eredményességet hozó) ifjúsági olimpia (EYOF) és egy Forma 1-es Magyar Nagydíj is.

Zökkenőmentesen.

Magyarország bizonyította, hogy képes egy időben, magas színvonalon három – különböző infrastruktúrát és felkészültséget igénylő – világeseményt megrendezni a sportban. (A vizes vb, amúgy, az olimpia és foci vb után a 3. legnagyobb sportesemény glóbuszunkon…). Nem mellékesen közben három éjszakát (négy napot) a magyar fővárosban töltött a világ egyik legvédettebb személye, az izraeli miniszterelnök is.

Szervezés a tetőfokon – hibátlanul.

Ennél jobb ajánlólevél nem kellett volna a NOB limai, olimpiai helyszíneket 2024-re és 2028-ra kijelölő kongresszusára.

Biztosan most is sokan aláírnák az olimpiaellenes íveket…

Balfékek!

1
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/40748/pics/15013611596392037_800x600.jpg
EYOF,FINA2017,Forma-1,Győr,Momentum,vizes vb
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
nagyiellenszélben
nagyiellenszélben 2017-07-30 12:55:41
Mindez olyan szép, hogy igaz is. Talán a saját maguk gerjesztett előválasztási kampányban elfeledkeztek az ellenzékben róla és ezért sikerült ilyen briliánsan. Már a beharangozó reklámoknál is látszott, hogy profi csapata van Magyarországnak. Olyan könnyeden elegáns volt az is, mint a rendezés. Senki nem vett észre belőle semmit, csak működött minden. Gratulálok, hogy Magyarország nem hagyja magát és azért is felemeli a fejét.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?