Blogolj!

Brüsszel sajnálja a pénzt a kerítésre - Vasárnapi üzenet, 2017.szeptember 3.

Azért elmehetnek a jó nagy francba! (Hú, de cizellált voltam...). Magyarországot lefasisztázzák, lenácizzák, mert merészelt tovább látni az orránál. Merkel bedobja a meghívó levelet (a Willkommenskultur és a Megoldjuk, akárhogy is szépítgetik manapság és próbálnak gőzerővel visszakozni belőle), migránssimogató „civil” szervezetek ontják a svéd, dán, norvég „gyertek, szeretünk, tiétek a házunk, pénzünk” Goebbelset megszégyenítő propagandát, a német híradókat bejárják az NDK-s televíziós esztrád műsorokhoz hasonló színvonalú migraköszöntések képsorai.

A baromira szolidáris európai tücsök egész nyáron (2015) hegedült.

A magyar hangya – nagyokat nyelve a becsmérlő, alattomos és alaptalan vádakra – meg dolgozott. Kerítést épített.

És ezzel életeket védett meg.

Hálát és pénzt nem kapott érte, csak pofont, köpést, rúgást.

2016. január elsején hordába verődött migraférfiak-legények molesztálták a willkommenskultur hölgytagjait.

A német média meg azon tanakodott, hogy ez hír-e, és ha igen, akkor miként hallgassa el.

Magyarországon békésen telt az újévi éjszaka.

És aztán fel kellett húzni a második kerítést is.

Európa védelmében.

Annak az Európának a védelmében, ahol késelnek, robbantanak, emberek közé hajtanak a migra-terroristák.

Most annyit kértünk, hogy egy picinyke összeggel – utólag – ugyan járuljanak már hozzá Európa védelméhez. A junckeri válasz: egy nagy fityiszt! Kerítésre nem adunk pénzt, meg amúgy is 2014 és 2020 között egy talicskányi pénz ömlik Magyarországra.

Egy a baj: a kettőnek semmi köze egymáshoz!

Az egyik a védelem, a másik, de hagyjuk is, mert ezeknek a fejével reménytelenség gondolkozni.

Egy szó mint száz: Brüsszel sajnálja pénzt a magyar kerítésre, saját maga védelmére.

(Érdekes: a török-bolgár határra adott, az amerikai-mexikói kerítés annyira nem zavarja őket...).

De ha nekik az kell, hogy a legnépszerűbb férfi név Brüsszelben a Mohamed legyen (már az), és robbantgassanak repterükön, metrójukban, akkor hajrá! Maximum majd beszínezi a fb-profilját az, aki akarja.

De eljön még az idő, amikor Magyarország fog fityiszt mutatni. És az sokkal jobban fog fájni.

1
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/41943/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,Juncker,Kerítés,Magyarország,Merkel,migránsok,Mohamed,Terrorizmus,Vasárnapi üzenet
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
nagyiellenszélben
nagyiellenszélben 2017-09-04 08:40:21
Maszatolás folyik az eu-ban. Senki nem mer – még! – beszélni arról, hogy az uniós funkcionáriusok többsége a levitézlett, volt kommunista országok pártvezetőiből áll. A saját országuk meg akart szabadulni a nagy demokrácia bejövetelekor, jobb híján kiküldték őket az unióba valamilyen „fontos” pozíciót betölteni, nem sok vizet zavartak – akkor még! Nem volt fontos, hogy szakmailag képzett, erkölcsileg kifogástalan emberek töltsék be ezeket a pozíciókat, csak egymás közt – régi motorosok tartsunk össze – osztották el. Még most is ugyanazok vannak ott. Hangosan fröcsögnek, röfögnek arra, aki változtatni akarna. Hiszen M. Angela is ebből a tócsából emelkedett ki. Ő pontosan tudta, hiszen volt kitől tanulni, hogyan kell a kicsiket bezúzni. Belengi az egész uniót a baloldali szellem, olyan eszközökkel dolgoznak, amelynek az erőszak, a hazugság, a csúsztatás, amely mint tudjuk „bejárta Európát”. Ha valamelyik, volt kommunista ország ebből a csapdából ki szeretne lépni, azonnal fejbe csapják, visszanyomják. Az unióban nem a jog érvényesül, hanem a politikai beállítottság. Az egész uniót átszövi soros pókhálója (ott vannak szinte minden fontos helyen, a bizottságokban, a jogorvoslatnál stb). Soros is régi motoros tudja, hogy az emberek pénzért sok mindenre képesek. Saját hazájukat is képesek elárulni. Az, aki menekülne a hálójából, megkapja a végzetes szúrást. Aki ezt mégis túlélné, azt megbélyegzik, lenácizzák, antiszolidárisnak stb. kiáltják ki azok, akik nem kaptak a két világháborúból és az azt követő diktatúrákból szinte semmit. A „steril” országok, akik csak gyarapodtak, míg a közép európai országok csak vesztettek. A sok disznó akarja legyőzni a Turul madarat?.. Remélem ez nem így lesz és 2018 ismét egy karakteres éve lesz az ország történetének és Orbán Viktornak, akár kétharmaddal…..
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?