Kerítést a román határra is! - Vasárnapi üzenet, 2017. szeptember 17.

Na, akkor kard ki kard! Miután már a plafon nélküli migra-szétosztásról hablatyolnak a brüsszeli irodákban, ideje lenne, hogy mi is a sufniba dobjuk a „pc”, komilfó hozzállásunkat és az adjonisten fogadjistenét mutassuk be.

Azaz villámgyorsan kerítést építeni a román-magyar határszakaszra!

Miért?

Ezért.

Idézet következik az index.hu oldalról: Egyre több menekült próbál Románián keresztül eljutni Nyugat-Európába. Augusztus közepe óta ugyanis már az ötödik menekültekkel megtelt hajót fogták el a román hatóságok a Fekete-tengeren, írja a Yahoo.com. Románia nem tagja a Schengen-zónának és egészen ezidáig viszonylag jól elkerülték őket a bevándorlók.

A legutóbbi hajón 150 ember nyomorgott, a harmaduk gyermek. Ezzel 570-re nőtt az iraki, szíriai, iráni, pakisztáni és afganisztáni menekültek száma kevesebb mint egy hónap alatt. Ez egy elég nagy szám, ugyanis 2014-ben – amikor utoljára relatíve sok menekült érkezett a országba – egész évben csak 300-an érkeztek a Fekete-tenger felől.

Úgy tűnik, hogy a csempészek megpróbálnak utat találni a Fekete-tengeren keresztül- mondta az EU határvédelmi hivatalának szóvivője.

Az embercsempészek 1-3 ezer ezer eurót kérnek el személyenként a török-román útért. A hajók ugyanolyan lélekvesztők, mint amik a mediterrán térségben próbálkoznak, csakhogy a Fekete-tengeren sokkal veszélyesebb hajózni, különösen a hideg hónapokban. (...) Temesváron, közel a magyar határhoz több száz menekült várja, hogy lehetőség adódjon a határátkelésre”. 

Na, akkor most elő logarléceket, felszabadítani a költségvetési tartalékban erre szánt összeget, villámgyorsan kiválasztani a kivitelezőt és felhúzni a kerítéseket. Javaslom, hogy rögtön az elsőt és a másodikat is.

És nagy ívben tojni arra, hogy Merkel Mutti pénzmegvonással fenyeget – igazi demokrata, mi? – bennünket az általuk „szolidaritásnak” hívott országveszejtés elkerülése miatt.

És coki.

3
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/42539/pics/15055801777506262_800x600.jpg
Kerítés,migránsok,Románia

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
nagyiellenszélben
nagyiellenszélben 2017-09-18 08:41:37
Kerítést a román határra is! Igen kell a kerítés, mivel Merkel asszony máris (…) csinált a szájából. Nem azt mondja, hogy hívószavára milliók érkeztek Németországba, hanem ők, mármint Németország több százezer – feltorlódott migránst „vett át” Magyarországtól 2015-ben. Még azt is megérjük, hogy őket, szerinte jogosan, vissza kívánja küldeni, hozzánk. Az újabb brüsszeli hírek szerint „fel kell gyorsítani Románia felvételét a schengeni övezetbe. Na akkor lesz csak hadd el hadd. A történelem tanúsága szerint Romániával már lehetne tárgyalni Brüsszelnek a migránsok befogadásáról és főleg áteresztéséről Magyarországra. Azon is el kellene gondolkodni, hogy kell-e nekünk egy újabb diktátor – mármint Brüsszel? Mert amióta beléptünk az eu-ba állandó támadásnak vagyunk kitéve főleg politikainak. Folyton fenyegetnek bennünket, állítólagos kötelezettségeink megszegéséért. Alig vártuk, hogy megszabaduljunk a kommunizmus „kísértetétől”, máris egy újabb, demokráciába csomagolt, balliberális lepel borul ránk. Félelmetes az is, hogy mindösszesen két év van az uniós képviselők újraválasztására, ezért próbálják meg felgyorsítani az eseményeket, hogy bebetonozzák az unió eddigi politikai arculatát, amit mindenkinek el kellene fogadni. Az eleddig langyos tócsában tapicskáló adminisztrátorok mindent megtesznek – legtöbbször törvénytelen eszközökkel – hogy kikényszerítsék az általuk jónak tartott intézkedéseket. Amelyeket pedig néhány gazdag ország diktál, kénye- kedve szerint. Magyarország jó helyen van, bennünket nem lehet megkerülni, ezt még a migránsok is tudják. Gondoskodjunk arról, hogy politikailag se lehessen megkerülni. Jó példa erre Orbán Viktor zseniális ötlete a V4-ek. Ha Brüsszel elit Európát akar, mi teremtsük meg az elit közép Európát. Ha harc, hát legyen harc. Ebben jók vagyunk!
Válaszolok
Marcell válasza: Éva bejegyzésére 2017-09-17 22:19:25
Nem hiszem, hogy képesek.
Válaszolok
Éva 2017-09-17 10:47:11
Már másfél évvel ezelőtt a Paláverben elmondtam, azonnal meg kell kezdeni a kerítésépítést a román határon, szegény Erdélyországot képesek a románok betelepíteni a magyarjaink kárára, de legalább az anyaország legyen steril a megszállóktól, hogy magyarjainknak legyen hová menekülni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?