Migránsbuli a kampányban - Vasárnapi üzenet, 2017. szeptember 24.

Németország ma kancellárt meg Bundestagot választ. Mondják, Európa meg a világ egyik legerősebb és legnagyobb hatású országáról van szó, ami azért nem kellene, hogy hidegen hagyja a nem-német világpolgárokat sem.

Engem speciel nem is hagy.

De a kampányüzemmódba kapcsoló magyar belpolitikát ellenben – látszólag - igen.

Mert mit számít Merkel újrázása és hazánkat pénzügyi szankciókkal történő fenyegetése (amire annyi a reakció, hogy kampány van odaát, ami igaz is, de mi van akkor, ha a kampány után is fenn tartja zsarolását?), ha

nagy erőkkel dolgoznak agytrösztök annak bizonyításán, hogy Vona Gábor a szemöldökcsipeszét egy brooklyni zsidó imaház előtt vette guruló dollárért George Sorostól, aki bónuszként adott neki két migráns  sziámi macskát, hogy hozza be őket és engedje szabadon Dunavarsánynál, kijátszva a kerítést,

megbuktatva Orbánt.

Vonáék meg - igazán demokratikusan - szándékoltan sértik a törvényt, és a cilinderből elővarázsoltak 1100 plakáthelyet, ami a Jobbiké, azaz párté.

Honnan, miből, mikortól, eddig miért beszéltek zagyvaságokat a korábbi plakátjaik kihelyezésével (és áraival...) kapcsolatban? Tudom, költői kérdések ezek.

Mindeközben a jobb sorsra érdemes Szél Bernadett is elkezdett ron werberi hülyeségfokozatba kapcsolni, mert – ezek szerint – tényleg elhiszi, hogy miniszterelnök lehet. Szerinte 30 éve (1987) volt 1990 (27).

Számháború, amelyből a nagyérdemű – és elméletileg a legfontosabb, hiszen az ő voksáért megy ez az egész verbális maszturbáció – egy kukkot sem ért,

ő csak a parizer és a gáz árát nézi.

Közben Botka – a „demokratikus ellenzék” miniszterelnök-önjelöltje – demokratikusan kitiltja az ellene tüntetőket a szegedi városházáról (jelenlegi munkahelyéről), nem mintha sokat időzne ott, hiszen a panelek tövében az ABC-k előtt tart országszerte 20-30 embernek kormányváltó fórumot.

Ezek csak az egy leüléssel eszembe jutó heti hírfoszlányok. És akkor még meg sem találtam (ez által el sem olvastam) a Soros-tervet.

A kampány elkezdődött, Merkel negyedszer is kancellár lesz, a terrorista migrák meg robbantgatnak, gázolgatnak, vonatokat téríthetnek el Európa-szerte.

Mert ők azt teszik, ami nekik (megbízóiknak, vallási és politikai vezetőiknek ) fontos. Mi meg dögönyözünk saját mocsarunkban fontosnak vélt témák kapcsán szájkaratézva.

És akkor – már bocsánat – min csodálkozunk?

1
Angela Merkel,botka lászló,migráns,Orbán Viktor,Soros György,Szél Bernadett,Vasárnapi üzenet,Vona Gábor

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
nagyiellenszélben
nagyiellenszélben 2017-09-24 08:54:39
A németországi választás margójára. Hiába nézegetem a gyenge tiltakozásokat Németország szerte a migráció ellen. Közvetlenül ismerem ugyanis a német átlagpolgár véleményét. Nekik mindegy, hogy mit csinál a politikai cirkusz, csak ők éljenek jobban, nekik legyen mit a tejbe aprítani. Bár még él bennük a zsigereikbe ivódott szégyenérzet, ezért aztán nem látnak tisztán. Ebből adódóan az ő kötelességük „megmenteni” mindenkit. Különben is olyan helyesek a burkák, milyen pompás anyagokból vannak és „láttam egy várandós terhes anyukát az orvosi váróban, ahova természetesen elkísérte a férje is, hogy biztosítva legyen a női orvos, meg minden, és olyan cukik a gyerekeik is, akik szintén ott voltak. Nem is voltak szörnyűek, ki mond ilyesmit róluk? A mi kis falunkban nincs – még – egyetlen migráns sem, tehát nem érdekel minket.” Hova haladsz világ? Mindenki totális demenciában szenved? Pápa bácsi neked meg nem az lenne a dolgod, hogy a kereszténységet védd, irányítsd, terjeszd! Ehelyett mit csinálsz? Még egyetlen megszólalásodban sem ítélted el az erőszakos migrációt, az iszlám erőszakos terjedését, hogy lassan neked is meg kell tanulnod a koránt, ahogyan most Olaszország áll…. Ébresztő Pápa bácsi, jelenleg Te „nem az emberiség pápája vagy”, hanem a keresztényeké! Európa; ti pedig elfelejtettétek a német talpak nyalogatásában a II. háborút? Azt, hogy a jelenleg egy invázió folyik Európa ellen és nem lehet megállítani, ha nem fogtok össze. Bár a szellem már kijött a palackból és esze ágában sincs visszamenni. Hova vezet ez? Hogy az iszlám világ mindig is – mióta világ a világ – hódító volt. Ők nem is akarnak nektek dolgozni. Kihasználják a gyengeségeiteket és ebből építik fel az újabb és újabb már kelet felé gajdoló államaikat. Hogy a II. háború legnagyobb vétkese akar ismét világuralomra törni, a vérükben van, csak idő kérdése…. Nem így van? De igen, angyal asszony már élezi a körmeit, az unióban már szinte csak az ő szava számít, már direkt fenyegetéseket is megenged magának az unió országaival szemben. Magyarország a legnagyobb vesztese a II. háborúnak, nekünk miért nem ad az unió feloldozást? A mi bűnünk csupán annyi volt, hogy rosszkor voltunk, szinte mindig, rossz helyen. A végsőkig támogatva a most bennünket eltiporni akarókat. Ők már ismét egyesültek, mi miért nem? Szégyenkezz Európa egyszer miattunk is, hiszen egy földön fekvőt marcangoltatok szét! Ma választás van, és a sok rossz közül a legrosszabbat fogják, mert nem akarnak az orruknál tovább látni……
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?