Blogolj!

A macskává buzult kutya, mint korunk mesehőse - Vasárnapi üzenet, 2017.november 12.

Ha nem látom, akkor biztosan nem hiszem el. De láttam. És az első reakcióm az volt: akkor most kellene azonnal betiltani ezt a KIWI csatornát. Ami, ugye, elméletileg egy gyerekcsatorna, mesékkel, ilyen-olyan rajzfilmekkel. Miközben az ember haját tépve szörföl a gyerekcsatornák elképesztő kínálatán (nem mennyiségre, hanem minőségre - robotos, műemberes tartalomra - értve a jelzőt), hogy találjon valami emészthetőt és értelmezhetőt (kutyus, cica, paci, hajó, felismerhető autó et cetera) a lassan két éves foteltársnak, akkor belebotlik egy aranyos kiskutyás rajzfilmbe, a KIWI tévé csatornáján, pénteken kora este, fő műsoridőben.

Címe is van, és érdemes egy életre megjegyezni, hogy a felnövekvő gyerekeknek sose mutassuk meg:

Pound Puppies: Kutyakölyköt minden kiskölyöknek!

A pénteki epizód sztorija röviden: egy kutyamenhelyre megérkezik egy aranyos kiskutya, akit egy szoftver vizsgál, hogy megtalálja a legideálisabb gazdit, de kis huncut annyira megzavarta a szoftvert, hogy az összes embert kiértesítették, hogy ez a „cuki” eb az igazán testhezálló nekik. Ám a menhelyi – és mindenben segítő – kutyaseregnek valami nem stimmelt, de a kiskutya nem árulta el valódi énjét. Summa summarum: kiderült, hogy a szupercuki, mindenki kedvence kutya tulajdonképpen cicának érzi magát, csak ez a mássága rejtve maradt, mert attól fél, hogy így nem kell majd senkinek.

A KIWI mesecsatorna arcunkba tolta a legmocskosabb homokos-reklámot!

Mesefilmbe ágyazva.

Nem érdekel, hogy kié a csatorna. Nem érdekel, hogy látta-e a sorozatot megvásárlás és sugárzás előtt. Nem érdekel, hogy kirúgja-e azt, aki látta és megvetette.

Egy dolog érdekel: ez az egész kib.szott másság őrület TAKARODJON a gyerekeink környékéről.

Egyszer és mindenkorra!

Mert annál mélyebb, mocskosabb, alantasabb dolog nincs, mint fő műsoridőben macskává buzult kutyát állítani mesehős példaképként az egészséges gyerekek és szülők elé.

Tényleg mindenki meghülyült már?

Pont most, amikor a Bachot playbackről játszó – Magyarországon világhírű – orgonaművész homokos pedofíliája robbanhat perceken belül?

A KIWI-nél valakinek nagyon elment az esze.

1
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/44683/pics/lead_800x600.png
Vasárnapi üzenet
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-11-12 18:16:31
Igaza van, mindenki meghülyült /kivétel kevés van/. Csőcselékuralom, nihilizmus, tudatsüllyedés. Hogyan tudunk elmenekülni, hová? Már remeték sem lehetünk, az erdőket is privatizálták. Köszönöm Önnek az éberségét, a kezünk ökölbe szorul, és ütni tudnánk, de nem tesszük, mert holnap is kell laknunk, ennünk, vagyis élnünk- de minek.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?