Gyertek migrák, nincs plafon! - Vasárnapi üzenet, 2017.november 19.

Akár Erzsébet-napi szépelgésnek is lehetne szentelni e sorokat, ha a héten nem ültek volna össze az Európai Parlament tagjai, hogy igazi Bourbonokként asszisztálnak ahhoz, hogy gajra megy gyermekeink, unokáink jövője.

De összeültek – hogy rohadjanak meg ott, ahol jelen pillanatban vannak – és egy magyar hazaáruló (Niedermüller Péter, DK) aktivitásával elfogadták, hogy migra ügyben nincs plafon (létszám felső határ) és kötelező kvóta és terítés van.

Ez a háromszázvalahány niedermüller jóváhagyta a dublini rendszer „reformját”, még egyszer: a menedékkérők felső korlát nélküli áthelyezését és a befogadásuktól (önvédelemből) vonakodó (nemzet)államok szankcionálását.

Viszlát, Európa!

Viszlát, biztonság!

Viszlát, keresztyén kultúra!

Viszlát keresztek a templomokon!

Viszlát békés sétálgatás Nizzában, Berlinben, Párizsban!

Viszlát Karácsonyfa!

Viszlát minden, ami eddig egyedi és európai érték volt!

Mert ez a háromszázvalahány köcsög nem csak meghívólevelet, hanem jószerivel különgépet küldött a sok tíz millió fekete afrikainak, afgánnak, bangladesinek, iráninak, pakinak et cetera.

És ne aggódjunk, csőstül fognak jönni. Mindegy, hogy háború van-e országukban, vagy nincs.

Vízért jönnek és segélyért.

Mi meg fizetjük. Vagy a segélyt, vagy a büntetést.

Komolyan felmerül bennem: mi a f.sz közünk van nekünk ehhez az Európai Unióhoz?

Nem a V4-ek jelentik ma már Európát?

És ami a legszebb ebben az egész ocsmányságban: a végeredményt csütörtökön megszavazták, de a tartalmáról csak most kezdenek majd egyeztetni...

Olyan ez, mintha megállapodnánk a vételárról, de hogy mit veszünk, azt csak a fizetés után alkudjuk ki.

Szép, új világ.

Kell ez?

3
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/44957/pics/lead_800x600.jpg
Vasárnapi üzenet

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
ferenc 2017-11-19 17:52:38
Szerintem ezeket a hazaàrulo rohadékokat (niedermüller, jàvor, szanyi...stb) meg kellene fosztani a magyar àllampolgàrsàguktol és mehetnének az àltaluk oly kedvelt arabokhoz! Ki kell lépni ebböl az Europai Unionak nevezett förmedvényböl, amit alkoholista, perverz, tanulatlan bunkok vezetnek!
Válaszolok
Laszlone 2017-11-19 16:55:47
Most már igazán felmerül bennem, kell nekünk ez az Európa. Nagyon sajnálom. Féltem az unokáimat, nem tudom hol fognak békében élni. Ebből nagy balhé lesz hamarosan. Ne legyen igazam, de jók szoktak lenni a megérzéseim.
Válaszolok
Éva 2017-11-19 13:51:12
Bach, Vivaldi, stb. helyett tam-tam dobok harsognak, a hazaárulók majd erre ugrálnak örömükben, mi meg rezervátumokban sínylődünk. Ez már olyan közel van. Törvényesen nem vagyunk képesek megakadályozni, más eszközünk nincs.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?