Blogolj!

Szórakozás - 305 halottal - Vasárnapi üzenet, 2017.november 26.

Csúri Ákos

Egyiptom üzent.

305 halott. Mecset. Péntek.

Minden benne van.

Tréfának, nagylelkűségnek helye nincs.

A kopt keresztények most megúszták. Korábban nem. Mártírjaik (hitük miatt életüket vesztők) áldozata megmentett most több százat testvéreik közül. Mert a kopt keresztény templomokat immáron kordonokkal és fegyveres őrökkel veszik körül, Kairóban csak gyalog lehet bejutni a kopt negyedbe – alapos, személyes ellenőrzés után.

Ezért a muszlim merénylők – gyaníthatóan az Iszlám Állam harcosai – sajátjaikra támadtak, szúfikat öltek, mert a radikális szunniták szemében ők hitehagyottak, langyosak.

Az üzenet egyértelmű: vér, halál, merénylet, félelemkeltés - válogatás nélkül.

Mindeközben az Európai Parlament még jobban kinyitja a kaput, a német kormány képtelen megalakulni a befogadott bevándorlók létszáma körüli vita miatt, Magyarországot meg basztatják a kerítés végett.

Normális ez?

Nem.

Az muszlim terroristák meg mosolyogva figyelik az öreg kontinens agóniáját, unalmukban - csak úgy, mihez tartás végett - egymást gyilkolásszák, és fikarcnyi kétséget sem hagynak afelől, hogy ha ez az elmebeteg ultraliberiális vonal érvényesül és tényleg kitárulnak a kapuk, akkor nem testvéreiket, hanem újra a keresztényeket és a zsidókat fogják lemészárolni.

Mert az igazi cél és küldetés ez.

A többi csak – számukra – szórakozás.

Pénteken éppenséggel 305 halottal.

https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/45236/pics/lead_800x600.jpg
Vasárnapi üzenet
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?