Blogolj!

Folytatólagos hazudozás

Polgármestert választott Hódmezővásárhely polgársága. Akiket csodálatosan átvertek, mint azt a bizonyost a palánkon. S miközben a Fideszben egyesek a belső leszámolás fogódzójaként tekintenek – nagyon okosan, a választási kampányban... - az eredményre, addig pont a lényegről nem beszélnek. Arról, hogy az ellenzék csodafegyvere mennyire álságos, és most már a napnál is világosabban hazug.

A függetlenség.

Ez a bizonyos Márki-Zay Péter nevű – se hal, se hús - képződmény végig kussolt a kampányában a valódi politikai támogatóiról. Aztán múlt a vasárnap az eredményvárón a VUK sörözőben (amit egyesek már Pilvaxnak hívnak, ami kissé túlzónak tűnik...) ott volt Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója, aki – mesélik a meghökkent vásárhelyiek – mintegy 250(!) aktivistával költözött a kampány utolsó heteire Hódmezővásárhelyre, és ki tudja honnan szerzett lista alapján dolgozta meg azokat a családokat, ahol 4 szavazásra jogosult volt.

Fotó: délmagyar

Mindeközben MZP arról beszélt, hogy pártoktól független és csak Vásárhely és első intézkedése lesz eltörölni a kötelező építményadót, mert a város tartalékai lehetővé teszik megszüntetését.

Megválasztását követő második napon elzarándokol – ha már ennyire nyomta a kampányban a katolikus kilétét, holott az leginkább magánügy... – a szomszéd vérvörös várost valóban diktátorként irányító Botka Lászlóhoz EU-s zászlóért meg Bibó-kötetért.

Meg mondjuk azért, amiről megint hallgatnak, hogy Botka embereivel tölti fel a hódmezővásárhelyi Városházát, azaz júdáspénzért – ha már Biblia – eladta a jobboldali vásárhelyieket a kőbalos szegedi polgármesternek. Csak hab a tortán, hogy a paktum keretében a pufajkás Horn kampányát egykoron építő Kiss Andrea lett a független MZP alpolgármestere... Így alakul a Jobbik-pufajka koalíció...

Az építményadóról egy árva szó nem esett már.

Mint ahogy arról sem, hogy az EU-s zászlót vajon a székely zászló helyére akarja kitűzni a városházánál? Vagy Hódmezővásárhely zászlaját szedi le? Vajon a székely zászló likvidálásához mit szólnak majd az EU-s zászló elégetésén szocializálódott, most lelkes MZP-szavazóként felszínre törő jobbikosok? Nem tudni, mint ahogy azt sem, hogy...

...ahhoz mit szólnak majd, hogy MZP, a becsületes, korrekt, igazmondó polgármester csütörtökön szembe köpi magát, választóit, de elég rendes „anyaggal”, hogy az még most is csurog, amikor bejelenti: marad az építményadó. Mert a város tartalékai mégsem teszik lehetővé, bla-bla-bla.

És még egy hét sem telt el.

MZP bárcás kurvaként várja a legtehetősebb kuncsaftot április 8-a eredményének ismeretében. Addig riszál ide (Jobbik), riszál oda (Botka-féle Maszop), hősnek, mártírnak, érinthetetlen szimbólumnak tekintve magát, és – kifelé – nem mutatja meg, hogy melyik „szép, szőke herceget” részesíti majd kegyeiben. És közben szépen, csepegtetve farol ki az összes választási ígéretéből.

Lehullott az álarc.

Egy bevándorláspárti EU-s zászlóért 2 nap alatt eladta választóit.

Ezen talán jó lenne elgondolkodni az országgyűlési választásokig hátralévő egy hónapban.

Mert szúrhatja sokak szemét Orbán fociimádata és stadionépítési aktivitása, de azért – nem mellesleg – közben megvédte a hazánkat.

El lehet dönteni, hogy melyik a fontosabb: a Messiás-független MZP „szavahihetősége”, vagy a saját, a gyermekeink és unokáink biztonsága. Ha az előbbi, akkor a vásárhelyi polgárok ne csodálkozzanak azon, ha egy hónapon belül még kétszer-háromszor újra eladja őket a megválasztott polgijuk. Ha meg az utóbbi, akkor a – részben – mesterségesen keltett düh, indulat helyett térjenek vissza a józan eszükhöz és tegyék mérlegre: ki biztosította eddig a békéjüket, nyugalmukat, biztonságukat és kinek a révén fejlődött a településük. Még akkor is, ha most – kívül és belül – nagy divat ütni az erős embert. Aki, szintén nem mellesleg, ütésálló.

A választáson pedig a most megválasztott „független” polgármesterüknek is üzenhetnek: elég a hazudozásból, az ígértekből történő kifarolásból, a riszálásból és a rinyálásból. Várjuk a tetteket!

3
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/49395/pics/lead_800x600.jpg
botka lászló,Hódmezővásárhely,Jobbik,Márki-Zay Péter,MSZP,Orbán Viktor,stadion,Vasárnapi üzenet
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Emilia 2018-03-04 19:22:55
Aranyos Márki - Zay Péter !

A hazug embert hamarabb utol lehet érni , mint a sánta kutyát !
Ami a " FÜGGETLENKÉNT INDULÓ " hazugságodat illeti : ilyen nem is létezik !
A párt tagsági díjadat is fizetned kell valamelyik párt kasszájába !
Nem is beszélve arról , hogy függetlenként valamelyik párt támogatottságát is kell élvezned !
A választókat is becsaptad , hogy nem hoztad nyilvánosságra a hova tartozásod !
Ám miután csalással megválasztottad magad a polgármesteri pulpitusra , az is csalással történt !
Ennek az alátámasztására bizonyítékok is vannak !
Tömegével vitted a cimbalmosokat a szavazó helyiségbe !
Többnyire olyan szavazókat is , kik sosem szavaztak világéletükben !
Ezenkívül sok - sok videó is készült erről , amivel bizonyítható a CSALÁS !
EMIATT FELELNED KELL , AMI TÖRVÉNYELLENES VOLT !
Válaszolok
Emőke 2018-03-04 09:45:53
Ez előre volt látható!!!!!! Aki "függetlenként" indul, az bizony a ballibesek függője! Hogy lehet, hogy szegény Lázár János ennyire félreismerte saját települési lakóit? Ennyire nem látnak át a szitán?????????
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-03-04 09:38:44
TISZTELT HÓDMEZŐVÁSÁRHELYIEK !
Ezt a békát a "függetlenségéről híres" nagy átverő, és háttérben sunyi módon megbújó segítői lenyelették a várossal.
Önök akarták így, viseljék a választásuk minden előnyét és hátrányát. Ha hosszú távon beválik ez a Gyurcsány(i) tanítvány a maga notórius hazudozásaival - amit én azért kétlek -, akkor Önök jól döntöttek, ha mégsem, akkor - legkésőbb 2019. októberében - el lehet zavarni ezt a népámítót oda, ahonnan jött.
Egyetlen ici-pici probléma azért akad, nevezetesen, hogy mindaddig azért a városnak rendesen, tisztességesen működnie kell.
Azért - engedjék meg nekem - ezzel kapcsolatban is vannak kétségeim !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?