Blogolj!

Diktafonos diktatúra

Sokat nem kellett várnunk arra, hogy megtudjuk, milyen világ köszönt Magyarországra, ha április 8-a után a hódmezővásárhelyi „minta” valósul meg.

Egy hete van hivatalban ez a Márki-Zay Péter és a következők derültek ki.

Elsősorban és alapvetően az, hogy működésképtelenné tette a várost.

Fotó: alfahír

Ugyanis – árulása első bizonyítékaként –  a bukott önjelölt bolsivezető, a Szeviép-ügyben igencsak nehéz perceket átélő Botka László embereivel „átvilágított” városházáról eltávolította – betegszabadsága idején... – a jegyzőt, valamint az őt, azaz a tévedhetetlen Márki-Zayt kijavítani merészelő aljegyzőt. Aki – nem mellesleg – a gazdasági vezető is. Így aztán a Magyar Államkincstár csak várja és várja, hogy valaki legálisan bejelentse a változásokat és a bankok is tűkön ülnek, hogy mikor lesz kegyes MZP felmutatni egy aláírási joggal rendelkező embert. Addig ugyanis nem lehet utalni, azaz a város megbénult.

A másik – saját közlése a félkegyelműnek -, hogy bekapcsolt diktafonnal a zsebében beszélget beosztottjaival, a hivatal munkatársaival. Hogy majd adott esetben jól felhasználja ellenük. Szép, nem? A szeretett hatalma a legrosszabb Kádár-kori házmester tempójában jelenik meg. Aki szakmai alapon felhívja figyelmét olyan apróságokra, hogy nincs aláíró, működésképtelen a város, az mind-mind azonnal bizalomvesztés áldozata lesz

(mondjuk ettől az élőlénytől annyira nem igényelném a bizalmat) és természetesen „Lázár János embere” (még akkor is, ha saját bevallásuk szerint az életben nem találkoztak a volt polgármesterrel, jelenleg miniszterrel – de ez mellékes). A bevallottan jobbikos polgármester MSZP-s alpolgármestert szavaztat meg, valamint a vörös Botka csoportvezetőjét – volt algyői jegyzőt – akarja időszakosan Hódmezővásárhelyre (aki már a szegedi jegyző aláírásával ellátott áthelyezési paranccsal érkezett, csak éppen kaki került a palacsintába, mert a hódmezővásárhelyi jegyző ezt nem írta alá – repülnie is kellett több évtized becsületes közszolgálat után az aljegyzővel együtt), diktál az MSZP listavezetőjének, hogy csak akkor „hajlandó felszólalni” az ellenzék március 15-i ünnepségén, ha a többi ellenzéki miniszterelnök-jelölt is ott áll mellette...

Nem jegyző kell a hódmezővásárhelyi városházára, hanem orvos. De sürgősen.

Közben a facebookon fogadóórát tart, ahol bizony konkrét, a városüzemeltetéssel kapcsolatos lakossági kérdéseket – is – kap, amelyekre a  válasza: „Ezt nem tudom”. A legszebb, hogy már be is fejezné ezt a műfajt, mert nem ilyen kérdésekre számított...

Akkor milyenekre?

Hogy beszéljen még a diktatúráról miközben éppen ő építi ki azt szélsebesen?

Szakmaiatlan, a hivatal természetes működéséről halvány gondolattal sem rendelkező, önjelölt Messiás. Ez a népmesei hős, Márki-Zay Péter. Aki csak az övéi előtt határozott, ha négyszemközt ellenkezést, vagy viszontkérdést kap, akkor összecsinálja magát és hupikék törpikévé zsugorodik.

De azért arra van esze (pontosabban nincs), hogy jogalap nélküli külsősökkel nézesse át a hivatal dolgozóinak személyi kartonjait, hogy a szintén zavart, volt NAV-os Horváth Andrással piszkáltasson bele – üzleti titkokat bőven sértve – teljesen jogszerű és szabályos vállalkozói szerződésekbe.

A facebook kitermelte az első magyar diktátorát. Diktafonnal a zsebében. Mert ne feledjük: az egész facebook egy diktafon. Olyan, mint Márki-Zay.

Tényleg ez lenne Magyarország jövője?

3
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/49712/pics/lead_800x600.jpg
botka lászló,Hódmezővásárhely,Jobbik,Márki-Zay Péter,MSZP,Vasárnapi üzenet
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Nóri 2018-03-21 22:07:39
Kedves Csúri Ákos! Ha tisztán látná a magyarországi helyzetet jelenleg, egy pillanatig nem csodálkozna egy diktafon használatán. Ezt a bizalmatlan helyzetet a jelenlegi kormány kemény munkájával építette ki. Rettegni, harcolni kell itthon, Magyarországon kitudja kitől, mitől, miközben a gyerekeinket gazdasági migránsként elüldözték külföldre. Semmibe veszik az emberek gondjait, problémáit. Félrebeszélnek, figyelmet terelnek, miközben eszméletlen vagyonokat harácsolnak össze. Nem sorolom, hogy miből van elege az ellenzéki szavazóknak, mert tudom Ön sem kíváncsi erre, mint senki a kormánypártiak közül. Látja, ez az alap gond! Ha a családban a férj és a feleség nem beszéli meg a problémákat, előbb, utóbb elválnak. Hódmezővásárhely elvált a kormánypárttól!
Válaszolok
LászIó válasza: Emőke bejegyzésére 2018-03-12 08:01:32
Vajon ez igaz lehet? Annyira ellenséges hangú és elfogult ez a cikk, lehet, hogy jobb lett volna jelzők nélkül csak a tényeket leírni. Úgy hitelesebbnek tűnne.
Válaszolok
Emőke 2018-03-11 09:52:31
Aljas, félkegyelmű, sunyi féreg. És EZ VALLÁSOS?????? Legalábbis ezt állította magáról és ezzel tévesztette meg a neki hívő választóit?! Ez egy skizofrén gerinctelen pondró!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?