Elvitték a 6 milliárdot a lottón
Elvitték minden idők legnagyobb magyar lottó nyereményét, 6,431 milliárd forintot. A nyerőszámok: 20, 33, 39, 50, 64
Blogolj!

Bolhacirkusz vagy népakarat?

Egyik sem. Azért annal nagyobb a szombati „tüntikézők” létszáma, hogy lebolhacirkuszozza bárki is a hatalomból, de annál meg jóval kevesebben vannak hogy egy ország nevében beszéljenek. Tény: jól szervezett lázításról van szó. (Mondjuk ezt a Márki-Zay gyereket levehetnék már Soros éceszgéberei, mert a hülyeségeivel többet árt, mint használ az „ügynek”, de ez legyen az ő bajuk.) A szervezők – mind az itthoniak, mind a külföldiek - a Majdan mintájára próbálják felépíteni az egész kormánybuktatósdit, ám van egy apró bökkenő.

Fotó: blikk

Jelenleg nincs kormány. (Nyilván tudom, hogy van, de a buktatósdi már az elkövetkezendő kabinetről szól. Az meg még nincs.)

És talán éppen ez az oka annak, hogy a kormányzat valahogy nem találja a kommunikációs utat a szombat esti láz(ak) kapcsán. Mindenki jobbra néz, balra néz (ki megy, ki marad, ki gyengül, ki erősödik, marad-e a főnököm, vagy más lesz helyette, lojális legyek, vagy simulékony), de előre valahogy nem sikerül tekinteni.

Holott,

ha nyitott füllel hallgatnák a felszólamlásokat, akkor a napnál is világosabban kirajzolódna: itt bizony az utcai zavargások előkészítése folyik. Pontosan úgy, ahogy Kövér László, Lázár János, Rogán Antal előre vetítette az elmúlt nyáron, kora őszön – csak fél év csúszással. De attól még az ukrajnai, macedóniai forgatókönyvet itt is bevetik, megfejelve Macron liberális Európáról szőtt álmával, Soros brüsszeli randevúival.

Gyors reakciót lehetne erre adni, ha kikristályosodna a negyedik Orbán-kormány összetétele. Mert valóban fontos a népszaporulat és a demográfia, de mondjuk az sem ártana, ha nem változtatnák kukagyújtogató, épületrongáló, rendőrt dobáló grunddá az ország főterét. Ehhez azonban világos kormány és világos beszéd kell.

Azt azonban – a négyévenkénti hatalmas helyezkedési háborúban – most nem kapunk.

Csak az egyik oldalról bolhacirkuszozást, a másikról meg népakaratot.

És mi „belgák”, akik csak egy polgári demokráciát és Magyarországot szeretnénk építeni, hova álljunk?

4
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/51591/pics/lead_800x600.jpg
Kövér László,Lázár János,Márki-Zay Péter,Orbán Viktor,Soros György,Vasárnapi üzenet
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Rudolf
Rudolf válasza: csaba bejegyzésére 2018-04-22 11:58:01
Csaba! Ne röhögtessen már! Ezeknek az ingyenélő szúnyogcsődöröknek fegyvert? A ravaszt se találják meg amilyen balfaszok! LEHETETLEN EZEKET KOMOLYAN VENNI!!!
Válaszolok
csaba 2018-04-22 11:49:20
Addig bolhacirkusz amig Soros fegyvert nem kezd osztani a csöcseléknek.
Onnantól véresen komoly lesz a helyzet!
Válaszolok
Rudolf
Rudolf 2018-04-22 10:18:05
Nem értek egyet a leírtakkal! Ha csak ennyi a kormányváltó tünti, hogy este hattól fél tízig hülyeségeket beszélünk, tíz óra után meg technokol és hányás szag meg goa zene, akkor csinálják csak! Ezektől nem félni kell! Ezek itt sosem csinálnak Majdant szombat esténként AIDS-es hányással kevert leprás geciben fetrengve! Ezeket ki kell röhögni! Csak egy mellékes megjegyzés, hogy az ilyen, technokol és hányás szagú goa partik azért lehetnek megtartva, mert a Fidesz rendszert váltott! Ezért váltott rendszert a Fidesz!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-04-22 09:51:05
A szerző írásáról jutott eszembe, hogy kiváló időpontot választottak ezek a szerencsétlenek a "tüntizésre".
E hét végén volt ugyanis a Cirkusz Világnapja.
Hát, valóban a cirkuszba valók ezek a Soros által pénzelt és hergelt anarchisták a Hernádival, Márkival, Alföldivel, Kunhalmival, Teddyvel, Karácsonnyal, Molnárral, Gulyással, Gálvölgyivel, meg a többi idétlennel együtt.
Bár, - ha belegondolok - azért ez sem teljesen helytálló.
Ugyanis, a tegnap esti, az M5 adón leadott, igen színvonalas cirkuszi összeállítást elnézve, ezek az alakok egy ilyen műsorba - nagy-nagy jóindulattal is - csupán hézagpótló, töltelék műsorszámnak férnének be.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?