Blogolj!

Ki is a homofób?

Nem vagyok homofób. Meglepve, de örömmel értesültem arról is Transvanilla Transznemű Egyesület leveléből, hogy május 17-én van a homofóbia, transzfóbia és bifóbia ellenes világnap. Ha nekik fontos, legyen. (Várom már a pipacsok világnapját, a zöld szemű teknősök világnapját, a Pom Pom- ra hasonlító seprűk világnapját is.)

Ugyanakkor más is van a világon, ami kissé árnyalja a képet.

Az alábbi történetet egy ismerősöm mesélte és igaz. Azt eddig is tudta az ember, hogy az ügyvédek szeretik csűrni-csavarni a dolgokat, fondorlatos praktikáik a tárgyalóteremben fordulatos tárgyalásokat hoznak. Most azonban még messze vagyunk a tárgyalóteremtől, sehol egy talár, csak az iroda és az elképesztő történet. Pedig szinte szokványos is lehetne, hiszen válóperből és gyermekelhelyezésből – sajnos – megannyi zajlik kis hazánkban, de ez a sztori azért nem mindennapi, annyi szent.

Fotó: hvg

A válófelek azonos neműek. Egyetlen bibi, hogy – bár lehetőség lett volna rá – nem regisztrálták magukat, nem bejegyzett élettársi kapcsolatról van szó. A perbeli veszekedés azonban nem a férj melltartóiról szól, hanem a gyerekről. Akit nem örökbe fogadtak, hanem az egyik hölgy egy lefagyasztott alapanyaggal megtermékenyítve hordta ki és hozta világra a gyermeket. És átélte az anyaság minden szépségét, örömét. Olyannyira, hogy a gyermek teljesen megváltoztatta – erre ment rá a kapcsolat – és foggal-körömmel ragaszkodik hozzá. Tálalásában szó sem lehet közös felügyeletről, láthatósról, miegymásról. A (volt) párja is szereti a gyereket, ragaszkodik hozzá. Esélyei azonban felettébb csekélyek, lévén elmulasztották az adminisztrációt. Hiszen akkora volt (lehetett) a szerelem, hogy el sem tudták képzelni azt, hogy egyszer ennek is vége lehet. (Olyan ez, mint amikor minden józan intés ellenére a normális házasságok esetén sem írnak házassági szerződést, aztán váláskor megy ám a fejvakarás...).

Szóval

„apukának” nem nagyon lesz „joga” anyuka gyerekéhez. S ha a dolog elmérgesedik, akkor nyilván anyuka – kihasználva a regisztráció hiányát – még azt is letagadja, hogy valaha élettársak voltak.

Így aztán jön majd a gyerekpszichológus és szerencsétlen gyereket faggatják majd igazságügyileg. (Szegény kölyök így is rendesen meg van verve, és akkor még jön ez is.)

Kelepce. Ezt a pert megnyerni, tulajdonképpen esélytelen.

Kívülről mondjuk, pont nem érdekel, hogy két leszbikus miként vitatkozik a bíróságon, ha nem lenne egy totál ártatlan és születése óta defektes helyzetbe kényszerített gyerek a középpontban. De van.

És a sztori elmesélésében itt csavart még egyet ismerősöm:

a megtermékenyítéshez használt lefagyasztott spermium egy meleg férfié.

Hát így tesznek tönkre ezek az aberráltak teljes mértékben egy életet.

És még mondja valaki, hogy „hülyeség” a kormányzat azon szándéka, hogy 2018-at a családok évének titulálja.

A normális családok évének.

2
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/52849/pics/lead_800x600.jpg
családok éve 2018,homofóbia,meleg,Vasárnapi üzenet
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Tibor 2018-06-12 11:02:57
A fajunk a civilizáció kezdete óta bizonyosan monogám jellegű kapcsolatokban (családban) él. Feltételezem már a civilizációs kezdetek előtt is. Vannak dolgok amiknek változásai segítik a faj túlélését. Az egynemű párok nem igazán számítanak, legyenek boldogok. Csakis akkor fontosak, ha gyereket akarnak nevelni. A szerepminták meghatározóak a szocializációnál. Ha már nácik vagyunk lehetnék nácibbak. Egyszerűen megtiltanám az egynemű párok örökbefogadását.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-05-20 19:25:46
Az abszolúte ökörség mintapéldája ez az ügyvéd, az egyszer biztos.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?