Blogolj!

Sar-kavaró jelentés - Vasárnapi üzenet, 2018. szeptember 16.

Negyedévnél hosszabbnak terveztem a szünetet, de ez a mélyzöld Judith, akinek – és itt az édesanyjára is gondolok egy pillanatra – Budapest egyenlő Bukaresttel, nos, ez az ollózó és photoshop-bajnok kikényszerítette az üzenetek folytatását. 

Első számú üzenet: többször és alaposan cáfolt hazug vádak összeollózása, kormányzati – vagy a kormány álláspontját osztó - vélemények meghallgatása nélkül ez a „jelentés”.

Második számú üzenet: a „jelentésből” a hazai „balliberális”  oldal feljelentést csinált. Nettó hazaárulással. (Lásd: Niedermüller és Ujhelyi).

Harmadik számú üzenet: a magyarországi demokráciát féltő jelentést irgalmatlanul antidemokratikus módon szavazták meg. Pontosabban nem szavazták meg, mert nem kapott kétharmadot, ugyanis minden normálisan (szokásjog) gondolkodó ember tudja: a tartózkodás is szavazat. Annak a voksa, hogy nem tudok (akarok) dönteni.

Negyedik számú üzenet: az idióta jelentéstámogató magyar politikusok vajon mi a lófüttyöt csinálnak egy (ez teljesen kizárt) esetleges hetes cikkely életbelépésekor, ha (és ez is teljesen kizárt) éppenséggel kormányra kerülnének? Visszaszívják? Akkor majd érvénytelennek kiáltják a szerdai voksolást? Mit tennétek, ti gyakorló hülyék?

Ötödik számú üzenet: köszönjük lengyel kormány!

Hatodik számú üzenet: nem kellene összeszedni egy-két vállalkozó kedvű fiatal eritreai férfit, hogy tegyenek Sargentini asszony kedvére a hűs amszterdami éjszakában? Vagy ez megoldható lehet Schengenen belül is? Sargentini kulturális önfeladása miatt nem kell szálloda és escort-szolgálat, belefér (ha Judith asszony befér...) egy kapualj is.

Hetedik számú üzenet: a markába röhögő, otthon népszerűségi lejtmenetben lévő Merkel éppen arra készül, hogy elvonja a határvédelmi jogunkat és ránk erőltessen egy migránspárti uniós határőrszervezetet. Nem erről kellene beszélni?

Nyolcadik számú utas a halál. 

Mert ennek az egész Sar-kavarásnak ez a jelentése.

Ébresztő!

3
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/58513/pics/lead_800x600.jpg
Angela Merkel,hazaárulás,Magyarország,Orbán Viktor,Sargentini,Ujhelyi István,Vasárnapi üzenet
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
nagyiellenszélben
nagyiellenszélben 2018-09-17 06:09:06
Nos, először is üdv átlagpolgár újra. (azért arra is kíváncsi lennék, hogy miért nem írtál eddig, megérne egy misét?). Nekem meg csak annyi a véleményem, nem először írom le és valószínű, hogy nem is utoljára, hogy egy egész Európát irányító brüsszeli testület hogyan állhat ilyen korrupt, (nyilvánvalóan Soros pénzéből, mert ugye rengeteg dollárt kap szardzsentini asszony ezért a produkcióért, ha már érdemes neki visszavonulnia) velejéig romlott, volt kommunistákból? Amerika még az én emlékeim szerint egyszer régen úgy gyűlölte őket, hogy hajtóvadászatot tartottak, ha valakiről csak a szomszédja is kiejtette a száján, hogy az. Persze Szolzsenyicin megmondta, hogy nem tűnnek el, nem, új formában (lásd liberálisok, ballibek stb.) újraélednek és rombolnak, most éppen az uniót. Erről miért nem beszélnek, erről miért hallgat a sajtó. Kérem szépen egy amerikai milliárdos éppen dróton rángatja egész Európát. A gyengék elfogadják, elfogadták a jóságos bácsi milliárdjait, az erősek meg harcolnak, amíg bírnak. Remélem a sok lúd disznót győz közmondás itt nem lesz igaz. Tegyünk róla, hogy ne.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-09-16 16:27:04
Következő üzenet:
Ez a Sz@rgentini nevű kócos, lepcses-szájú, szégyentelen, szemtelen, hazug, csaló gazember, az összes s..........gnyalójával, köztük a jelentést bőszen megszavazó, és tartózkodó magyar hazaárulóval együtt takarodjon el a bodrogközi náthás pi......ba !!!!
Az Európa Parlament összes idiótájának meg javaslom, hogy a következő szavazást az alábbi kitételek valamelyikének ötletszerű bevezetésével tartsák meg:
1./ Akin nincs nyakkendő, annak a szavazata duplán számítson.
2./ Akin fekete bugyi, és klottgatya van, az kimarad a szavazásból.
3./ Akin nincs bugyi és gatya, annak a szavazata érvénytelen, másik verzió, hogy éppen érvényes !!!!!
4./ A migránssimogató hülyék, a genderőrültek, az eszetlen, szénaboglya frizurával bájolgó, ápolatlan külsejű némberek szavazatát ötletszerűen, minden megkötés nélkül, bármelyik csomaghoz hozzá lehessen adni (Igen, nem tartózkodás), mert ők halmozottan hátrányos helyzetűek.
Extrém felvetések ?! Igen, legalább annyira, mint amennyire azok voltak, amit ezek a nyikhajok műveltek a Sz@rgentini jelentés megszavazásakor, a demokrácia újabb, európai dicsőségére.
Válaszolok
Julianna 2018-09-16 07:27:22
Minden ugy van ahogy ez le van irva. Mikor ebredünk maar fel ?????!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?