Blogolj!

Lázár János erőszakos haláláról beszélt Márki-Zay - Vasárnapi üzenet, 2018. szeptember 23.

Múlt vasárnap este elérkezett a pillanat, amikor lehullott a lepel a „szeretet hatalma” valódi orcájáról. Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester a szokásos, vasárnap esti Facebook bejelentkezésében – pontosabban: Szabad Nép-másfél órájában – az immáron rutinszerű Orbán Viktor- és a Fidesz-gyalázás mellett minden, vele egyet nem értő személyt is valódi megszállott módjára támadta.

Oké, a politika ilyen, még akkor is, ha egy, önmagát álságosan igaz demokrataként és mélyen hívő keresztényként fényező, zavart tekintetű embertől kell ezt elviselnünk.

De Márki-Zay szintet lépett, mégpedig úgy, ahogy egy minden kontrollját vesztett, egoista messiás pozőr eddigi ámokfutásából sajnos kódolható volt.

A felütés régi, sok szót – konkrétumok nélkül – nem érdemlő, lassan már teljesen kiüresedett „Lesz elszámoltatás” szlogen volt.

Majd rátér Lázár Jánosra: „Ha ő azt hiszi, hogy ő kastélytulajdonosként boldogan, ágyban párnák között fog majd meghalni egyszer, nagyon soká, és addig nem fog kiderülni az a sok törvénytelenség, akkor azt remélem, hogy téved”.

Aha!

Bárhonnan is nézem – és az itt található linken 1.03.42-től hallgatom –

ez bizony nem értelmezhető másként, minthogy az új ellenzék vezetőjének önmagát felkenő városvezető a térség országgyűlési képviselőjének (akinek nem mellesleg rengeteg forrást, fejlesztést köszönhet a választókerület és maga Hódmezővásárhely is) erőszakos halálát vizionálja a nagy keresztény.

S hogy ne legyenek kétségeink afelől, hogy nem a törvénytelenségek kiderülésére értendő a tévedés, hanem az elmúlásra, álljon itt a bizonyíték a polgármester szájából: „nagyon sok ártatlan magyar ember meghurcolása az sajnos nem biztos, hogy a békés megoldás felé tereli a Fidesz fölszámolásának a kérdését”.

Magyarul: Márki-Zay Péter, a szeretet hatalmának meghirdetője tehát már Lázár János erőszakos haláláról és a Fidesz erőszakos felszámolásáról beszél.

A lepel lehullt.

Ez MZP igazi arca.

Talán szűkebb pátriájában is észreveszik a fanatikusai. De legalább az értelmesebb ellenzéki politikus és választó elhatárolódik tőle. Legalábbis addig, amíg papírral nem bizonyítja, hogy az agyturkászok mindent rendben találtak nála...

Addig is kerüljük ezeket a Szabad Nép-másfél órákat vasárnaponként. Mert az végül is Isten napja, nem a farizeusoké.

3
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/59131/pics/lead_800x600.jpg
Fidesz,Lázár János,Márki-Zay Péter,Orbán Viktor,Vasárnapi üzenet
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
István 2018-09-23 17:16:45
Őt Zajos Márkit kéne gyorsan eltenni a láb alól, legalább is poltikai értelemben.
Kikényszeríteni a lemondását és takarodjon vissza tengerentúlra.
Kicsit Habsburgosan néz ki‼
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-09-23 16:19:16
Gyorsan szögezzük le, hogy ez a Márki-Zay nevű széltoló nagyjából annyira igaz demokrata, meg annyira mélyen hívő keresztény, mint Kun Béla volt !!!!
Ez a töketlen, botcsinálta "polgármester" eddig sem volt teljesen kerek, de mára már végképp elment még a maradék esze is !
Hódmezővásárhelyiek !
Ezt benyaltátok, mint barnamedve a lépes mézet !!!!
ÉBRESZTŐ !!!!!!!!!!!
Válaszolok
nagyiellenszélben
nagyiellenszélben 2018-09-23 09:04:02
Hűha! Minden hasonló eszköz és tett kísértetiesen hasonlít a volt pártállamunk eszközeihez. Ha nem ért veled egyet, ha nem tudod meggyőzni, akkor pusztítsd el. Félelmetes a jövőtök vásárhelyiek. Mondhatnám azt is, hogy megfőztétek, egyétek. Pedig azt gondolom, hogy ezen nagyon gyorsan változtatnotok kell, mert a kár, amit okoz rosszabb, mint a méreg. Valaki, valakik! legyetek szívesek tenni!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?