Blogolj!

Janiczakon megint nem volt sapka

Lévén nem vagyok ózdi polgár, ezért az alábbi szösszenet cseppet sem tekinthető korteskedésnek. Ráadásul a regnáló polgármestert sem emelném az egekbe, de...

....de amit az úgynevezett ellenzék művel vele kapcsolatban, arra kevés az a zsargon, hogy állatorvosi ló. A posztkomcsiknak (MSZP) és a liberálkomcsiknak (DK) nagyon sokáig büdös volt a Jobbik szája. Nemhogy a másik szobába, hanem jószerével másik háztömbbe vonultak, ha itt-ott felütötte fejét egy-egy jobbikos a közelükben.

Aztán ez az undor Heller Ágnes fogszakorvos vezetésével szépen, lassan kezdett alábbhagyni. Heller doktornő javaslatára (Spinoza ház) elkezdték a legegyszerűbb kezelést a büdös száj ellen. Váltakozó, éppen aktuális fogkrémek, hetente cserélt mechanikus és elektromos fogkefék, fogselyem, fogkő eltávolítás, soron kívüli ellátás.

Majd  A NAGY CÉL (lásd Orbán-buktatás) érdekében bejelentették: a jobbikos beteg meggyógyult, kiszedték a rothadt fogakat, most már üde illatok terjengenek ezekből a szájakból. Így aztán minden önleköpés nélkül kezdődhetett az alkudozás – természetesen a párttagság és a szimpatizánsok feje felett.

Majd jött az EP-választás, ahol a tisztára mosdatók közötti erőviszonyok is felborultak. (Lásd a már méltán elfeledett Kálmán Olga felbukkanása a semmiből).

És hirtelen megint finnyás lett az orruk, és rájöttek: Janiczak szája mégiscsak büdös.

A legnagyobb elvtelenség során hivatkozik a DK az elvszerűségre...

Csodás.

Mindez elég jól mutatja az ellenzék jelenlegi állapotát. Janiczaknak meg egy válasza maradhat mindezek után: leülni az okos telefonjával a felújított ózdi Kaszinóban és sokszor végignézni Hofi klasszikusát.

És eldönteni, hogy ki a rókafiú, a farkasfiú, és ki a nyúl.

Pedig a Jobbik az elmúlt 2 évben ész nélkül kínálta a füstszűrőst meg a nem füstszűrőst a komcsi-utódoknak, liberálisoknak. Úgy látszik hiába.

Janiczak esete bizonyítja: demokrácia és demokratikus az (legalábbis ellenzéki oldalról nézve), amire Gy. Ferenc azt mondja.

Mert „nézd az anyja szentségit, megint nincs rajta sapka”.

1
https://atlagpolgar.blogstar.hu/./pages/atlagpolgar/contents/blog/76017/pics/lead_800x600.jpg
Gyurcsány Ferenc,Heller Ágnes,Janiczak Dávid,Jobbik,Ózd
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-07-17 11:47:44
Az aberrált liberáltak környezetében, a kommunikációjukban, egyáltalán a piszkos lényükben bármilyen formában - akár száz évre visszamenőleg - következetességet kutatni, az már kifejezetten a viccek kategóriájába tartozik.
Vicc az, csak nincs benne poén !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?