Blogolj!

NYÚZ 15.

Egy Németországban dolgozó cseh orvosnő világnak szóló üzenetét küldték meg nekem emailen (fordítás egy yahoo.com-on megjelent hozzászólásról).

„Tegnap a kórházunkban megbeszélést tartottunk a nálunk kialakult helyzetről és arról, hogy egy másik müncheni kórházban már tarthatatlan a helyzet. A körzeti orvosi rendelők nem tudják már kezelni a kialakult vészhelyzetet, ezért mindenkit a kórházakba küldenek. Sok muszlim elutasítja, hogy őket orvosnők kezeljék, és mi sem vagyunk hajlandók azok közé az állatok közé menni, különösen azokhoz, akik Afrikából jöttek.

NYÚZ 14.

Csúri Ákos
2015.11.22.

Az EU terrorizmus elleni koordinátora elvetette pénteken azt az állítást, hogy az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet harcosai magukat menekültnek álcázva jutnak be az unióba. – közölte az MTI.

Gilles de Kerchove az RFI/France 24 nevű francia műsorszórónak nyilatkozva azt mondta, nem hiszi, hogy az IÁ ily módon szivárog be Európába.
 
Ezt bírta mondani az európai terrorelhárítók főnöke. Szerinte teljesen nyilvánvaló, hogy a menekültek közé NEM szivárogtak be a terrorista sejtek...

NYÚZ 1

Csúri Ákos
2015.09.25.

A mindenegyben blogon a következő olvasható:

EGY BAJOR FALU TELJES LAKOSSÁGA MAGYARORSZÁGRA AKAR KÖLTÖZNI MERT FÉLNEK A MIGRÁNSOKTÓL

Mostanában sokat hallani a német-osztrák határon fekvő kisvárosról Freilassingról. Itt lépnek be Ausztriából Bajorországba a migránsok.

Allah akbar és a rettegés foka

Csúri Ákos
2015.07.03.

Ez a poszt tulajdonképpen a végén belinkelt felvételről szól.

Arról, hogy ezek a jól fejlett „menekültek” nem MUNKÁT, KENYERET!-skandálásokkal, hanem vészjósló, egyre erősödő Allah akbar!-kiáltásokkal tudatják: nem „menekültek” ők. Hanem hitüket pajzsként maguk előtt tartó népvándorló területfoglalók. Annektálnak mindent, ami az utukba kerül. Akinek van idegrendszere végignézni ezt a 31 percet, az láthatja: itt életerős, mondhatni harcedzett férfiak csatakiáltásáról van szó. Sehol egy gyermek, sehol egy nő – a hazai jogvédők nagy-nagy bánatára. Ez a videó mindennél árulkodóbb. Lerántja a leplet a Soros György pénzén hivatásosan aggódó civilekről és az untermannokként alájuk játszó politikusokról, a botkákról (tényleg: ha Szeged belvárosában csinálnák ezt, akkor még mindig olyan szívélyes lenne velük?).

Botka, a vak hazudozó

Botka László, Szeged szoci ura a Szabad Nép utódjának odanyilatkozta a napokban: „Szeged lakosságát egyáltalán nem zavarják a menekültek, nem is találkoznak velük az utcákon”. Hát, találkoznak. A Belvárosban. Már razzia is zajlik. A vak is látja. Csak Botka nem.

A hazai baloldal és az etióp maffia

Csúri Ákos
2015.06.19.

És akkor a kalandos előéletű (panamai fura diploma, tagság a Horn-kormányban, majd MDF EP-képviselőség) Bokros Csomag Lajos felállt, belemondta a tutit az éterbe: a gazdasági bevándorlók befogadása nemzeti érdek, hiszen jó kormányzás mellett munkahelyeket teremtenek, adót fizetnek, utánpótlást jelenthetnek az elöregedő, fogyatkozó magyar társadalom számára. Majd a jól végzett munka után felhívhatta Ermias Ghermayt, és párásodó szemüvegének lencséin dollárjelek rajzolódtak ki.

Az „etióp ember”, az embercsempész maffia agytrösztje és dollármilliárdokat bezsebelő vezetője pedig elégedetten nyugtázhatta: Lajosra mindig lehet számítani, miképpen Ágikára is, aki önmaga karikatúrájaként kerítést vont a Fidesz székháza köré.

Balfácánok

Tegnap a Teréz körúton összefutottam egy rég nem látott, vállaltan baloldali ismerősömmel, aki a köszöntés után rögtön megkérdezte:

- Te, Ákos, ki volt az a balfasz tőlünk, aki kitalálta ezt a plakát-átragasztást, tépkedést?

-  Nem tudom, Te ismered őket.

Aztán csak ömlött belőle, hogy tényleg mekkora balfaszok (szó szerinti idézet, elnézést az olvasótól), mert kezdenek végre összeállni, kidugni a fejüket a homokból és akkor ezzel az idióta hisztériával szépen a kormány kezére játszanak. Csak álltam csendben, bólogatni nem mertem, mosolyogni meg pláne nem. Ritkán értek egyet ennyire baloldali ismerősömmel, hiszen csak a a vak nem látja, hogy míg balliberális médiában és médiával egyetemben néhány hete még az MSZP is a gyurcsányi propagandát harsogta, hogy megbukott a nemzeti konzultáció, mert alig küldenek válaszokat az emberek, még a Fidesz hívei sem,  addig a plakát-hekkelések után már kénytelenek hírül adni, hogy több mint félmillió ember küldte vissza postai úton a nemzeti konzultációs kérdésekre adott válaszát. (És akkor az internetes válaszadókról még nem beszéltünk).