Blogolj!

A ballib Sógor vicce

Csúri Ákos
2015.10.14.

A ballib Sógor vicce:

-  Ti mit csináltok a menekültekkel? – kérdik Hitlertől.

- Fűtünk – feleli Hitler azon a képen, amit Sógor László, zuglói MSZP-Együtt-PM-DK-Összefogás Zuglóért liberális önkormányzati képviselő posztolt ki a Facebook-falára.

Sógor László vagyonnyilatkozata szerint a Magyar Nemzeti Múzeum gondnoka, és az MSZP-Együtt-PM-DK-Összefogás Zuglóért koalíció közös jelöltjeként lett önkormányzati képviselő. A botrányos bejegyzést posztoló képviselő azt állítja, tévedésből osztotta meg a közösségi oldalon lévő bejegyzést, amelynek tartalmával nem ért egyet és mélységesen elítéli. (Ennek némileg ellentmond, hogy 14 órán keresztül kint volt…).

A Hitler-vicces Sógor László Kunhalmi Diplomamentes VV Ágica és Karácsony Tökzöld Gergő társaságában

Egyben sajnálom, hogy figyelmetlen voltam – írta Sógor László önkormányzati képviselő.

Tóth Csaba, a helyi szoci guru meg csak annyit vetett oda az eseten – teljes joggal és mélységesen –felháborodott fideszes Kovács Balázs képviselőnek, hogy „gumicsont” ez az egész nácizás.

Ja.

Éppen ezért az ügynek – feltehetőleg – semmilyen következménye nem lesz. A gondnok maradhat képviselő. Hisz egy bocsánatkéréssel feltehetőleg megoldottnak látják ballibék a problémát. Mert nem értik, hogy mi ebben a probléma.

A probléma az, hogy a „lenácizott-antiszemitázott-kirekesztőnek titulált” előző, fideszes vezetésű önkormányzat első díszpolgárának választotta az évtizedek óta Zuglóban működő főrabbit. Nem mellékesen az önkormányzat az egykori zuglói nyilas háztól pár száz méterre található… Ez probléma és nem gumicsont.

Sógor László Ingyenes BKV Horváth Csabával

Miképpen probléma az is., hogy a Terror Háza előtt szintén a hőmérséklettel viccelődő Zuschlag János politikai karrierjének (pedig egy fél fokkal komolyabb kaliber volt, mint ez a Sógorka) abban a pillanatban vége lett.

A zuglói ballibek meg azt a megoldást választják, hogy nem oldanak meg semmit. Karácsony Tökzöld Polgármester meg Kunhalmi Diplomanélküli Politikai VV Ágica idült pofával vigyorog Sógor koma mellett a galériában is fellelhető fotón.

Ideje az elhatárolódásnak, nem, Ágica, Gergőke?

Galéria:

Ezeket a cikkeket olvastad már?