Blogolj!

Juhász Péter belezavarodott Portikba - Vasárnapi üzenet, 2016. szeptember 11.

Csúri Ákos
2016.09.11.

Na, nem úgy. Vagy lehet, hogy úgy is, de ez esetünkben lényegtelen. Ez a kendermagos aktivista, kerületi képviselő, aki adományokból él és életvitele szöges ellentétben áll hivatalos bevételeivel, nos, ez a kormánybuktató Don Quijote, a cervantesi hős kínos hetet tudhat maga mögött.

Szerintem ő maga sem tud kiigazodni nyilatkozatai, közösségi oldalára feltöltött videóinak mondatai között. Mindenesetre a szombati Magyar Időkben helyre kis összeállítás segít eligazodni. De óvatosan ám a szavakkal, mert ebben az origo.hu-s anyagban jó Péterünk perrel fenyeget meg jószerivel mindenkit, aki a nevét tollára veszi.

Pedig egy „politikusnak” nem csak pofon adásából, hanem annak állásából is áll az élete. Úgy tűnik, hogy Kendermagos úr lebukott. Előttem nem is igazán azzal, hogy P. Tamással állt valamilyen kapcsolatban – ez majdhogynem az első perctől kezdve (amikor kikerült egy fotó Portik Tamásról, amelynek hátterében, nem azonos nézési irányban Rogán Antal látható) evidens volt –, hanem a saját összevissza beszédével. És azzal, hogy saját mondataival hozza magát lehetetlen helyzetbe.

Nem érdekel, hogy készített-e sajtófigyelést Portiknak. (Javasolnám, hogy az elmúlt hétről készíttessen magának… – és akkor megérti, hogy miről írok.)

Juhász Péter – Portik Tamásnak köszönhetően – véglegesen hiteltelen közszereplővé vált.

Pont. Ennyi. Nem ér többet.

De ki az az F. Erika?

Ezeket a cikkeket olvastad már?