Blogolj!

Virsliujjú párttikárok húzóra ittak Karácsony előtt - Vasárnapi üzenet, 2017.december 10.

Újabb politikai szélhámost talált miniszterelnök-jelötnek az MSZP. Tegnap éppen Karácsony Gergely, zuglói polgármester, exlmp lett a kiválasztott, aki most – tegnap legalábbis – ugyan a Párbeszéd nevű valamit vezeti, de Molnár Gyula MSZP elnök rögvest az Együtt vezetőjeként hívta fel a pulpitusra.

Ha lett volna Karácsonynak egy csöpp esze – nincs és nem volt -, akkor ezután még véletlenül sem áll ki, mond beszédet, ajánlkozik bárcás hölgyként immár háromszoros PM-nek (most Prime Minister, de polgármester és Párbeszéd Magyarországért is volt), mert

ép elméjű embernek sok keresnivalója nincs olyan társaságban, amelynek vezetője még azt sem tudja, hogy ki a meghívott.

Ciki.

Itt tartanak Lenin után 100 évvel.

Politikai szélhámost írtam. Kecses, bár kicsit riszálós járású Botkáról elég hamar lehullt a lepel: addig-addig kínálgatta magát nőknek s férfiaknak, amíg az első komolyabb seggrepacsit (pfuj, zaklatás!) meg nem kapta sajátjaitól és sértődött, durcás kislányként visszaszaladt Szegedre, hogy ott továbbra se történjen semmi és folytassa az egykoron szebb napokat megélt történelmi város sajátos agóniáját.

Ez a Karácsony még ennél is jobb.

Az LMP ugye azzal a jelszóval lavírozta magát a Parlamentbe, hogy 2010 előtti politikai alakulattal soha, semmit, semmiért és semmikor. Schiffer Andrásnak ezt el is hihettük, elvi, értékalapú politizálást folytatott, majd keserűen rájött, hogy nem lehet más a politika. Nos, ebben a formációban már ott sündörgött a virtigli Karácsony, hogy aztán zöld-baloldali-liberális barátait szépen hátba döfve pártszakadást kezdeményezzen, majd új formációt hozzon létre. A jobboldal töketlenkedése Zugló polgármesteri székét hullatta az ölébe (s lett egyből a baloldal kifizető helye), majd a választásokra készülve (ugye, emlékszünk még az „unikumos” beszólásra 2014-ből) szövetséget köt az Együttel és pillanatok alatt őket is hátba szúrja az MSZP miatt.

A fakivágásairól is elhíresült zöld legény miniszterelnök jelöltségére

szerintem most jó pár virsliujjú pártitkár ivott húzóra vodkát, unikumot. Ismét egy liberálist (Gyurcsány után) kaptak a nyakukba a Kádáron és Horn Gyulán edződött káderek, akik joggal kérdezhetik maguktól: mi is az az MSZP?

Mert mi már nem tudjuk.

Csak azt, hogy megint sikerült egy olyan figurát a frontvonalba állítani, akinek tökmindegy, hogy mi lesz 2018-ban, mert 2019-ig megvan a széke, az állása és a fizetése.

Semmi rizikó.

Csak a baloldal végleges elsorvasztása.

A ballib Sógor vicce

Csúri Ákos
2015.10.14.

A ballib Sógor vicce:

-  Ti mit csináltok a menekültekkel? – kérdik Hitlertől.

- Fűtünk – feleli Hitler azon a képen, amit Sógor László, zuglói MSZP-Együtt-PM-DK-Összefogás Zuglóért liberális önkormányzati képviselő posztolt ki a Facebook-falára.

Sógor László vagyonnyilatkozata szerint a Magyar Nemzeti Múzeum gondnoka, és az MSZP-Együtt-PM-DK-Összefogás Zuglóért koalíció közös jelöltjeként lett önkormányzati képviselő. A botrányos bejegyzést posztoló képviselő azt állítja, tévedésből osztotta meg a közösségi oldalon lévő bejegyzést, amelynek tartalmával nem ért egyet és mélységesen elítéli. (Ennek némileg ellentmond, hogy 14 órán keresztül kint volt…).

A Hitler-vicces Sógor László Kunhalmi Diplomamentes VV Ágica és Karácsony Tökzöld Gergő társaságában

Egyben sajnálom, hogy figyelmetlen voltam – írta Sógor László önkormányzati képviselő.

Tóth Csaba, a helyi szoci guru meg csak annyit vetett oda az eseten – teljes joggal és mélységesen –felháborodott fideszes Kovács Balázs képviselőnek, hogy „gumicsont” ez az egész nácizás.

Ja.

Éppen ezért az ügynek – feltehetőleg – semmilyen következménye nem lesz. A gondnok maradhat képviselő. Hisz egy bocsánatkéréssel feltehetőleg megoldottnak látják ballibék a problémát. Mert nem értik, hogy mi ebben a probléma.

A probléma az, hogy a „lenácizott-antiszemitázott-kirekesztőnek titulált” előző, fideszes vezetésű önkormányzat első díszpolgárának választotta az évtizedek óta Zuglóban működő főrabbit. Nem mellékesen az önkormányzat az egykori zuglói nyilas háztól pár száz méterre található… Ez probléma és nem gumicsont.

Sógor László Ingyenes BKV Horváth Csabával

Miképpen probléma az is., hogy a Terror Háza előtt szintén a hőmérséklettel viccelődő Zuschlag János politikai karrierjének (pedig egy fél fokkal komolyabb kaliber volt, mint ez a Sógorka) abban a pillanatban vége lett.

A zuglói ballibek meg azt a megoldást választják, hogy nem oldanak meg semmit. Karácsony Tökzöld Polgármester meg Kunhalmi Diplomanélküli Politikai VV Ágica idült pofával vigyorog Sógor koma mellett a galériában is fellelhető fotón.

Ideje az elhatárolódásnak, nem, Ágica, Gergőke?

Galéria:

Ezeket a cikkeket olvastad már?