Blogolj!

Migránsok és fasiszták - Vasárnapi üzenet, 2020. február 9.

Nézem ezt a Messiás című sorozatot és kavarog bennem minden. Hogy akkor most sajnálat, vagy biznisz, vagy terror, vagy mi is ez egyáltalán. Rideg lennék a sajnálat elmaradása miatt? De – kérdem halkan – hol dúl most polgárháború, hogy megint ezerszámra induljanak hazám felé papírok nélkül, „segélyszervezetek” kioktatott gardírozóival a hátuk mögött? Csak egy címet idéznék az indexről (2018. július 7-én, 13 óra 36 perckor): Tulajdonképpen vége a szíriai polgárháborúnak.

Akkor most kik ezek az agysebészek? Nyilván nem tudjuk meg, hiszen papírjuk az nincs…

De nem csak a röszkei, kelebiai helyzet feszített a héten.

Hazánkban is felbukkantak az önjelölt messiások. Most éppen irodalomtanároknak hívják őket. Megy a ködszurkálás az új NAT kapcsán, hogy Nyírő miért és Kertész miért nem. Nos, először is: Nyírő József (Kunhalmi Ágnesnek - az MSZP O K T A T Á S P O L I T I K U S Á N A K, micsoda oximoron(!) – Gyula..., kórházba vele)

nem azért került be a NAT-ba, mert „nyilas”, hanem azért mert KIVÁLÓ REGÉNYÍRÓ. (Uz Bence, Jézusfaragó ember, A sibói bölény, Madéfalvi veszedelem, vagy éppen a művéből készült, korszakos Szőts István film, az Emberek a havason). Másrészről meg Kertész Imre is tananyag a jövendő ifjúságnak.

A ködszurkálók meg úgy érzik fogást találtak - ha már az őszi NAGY CIVIL HADJÁRAT után megszerzett önkormányzati pozícióikban 100 nap alatt a napnál is világosabbá vált alkalmatlanságuk (lásd még a nullker.blogstar.hu) számtalan jobbnál jobb és pontosabb cikkét az elmúlt hónapokból) - és most éppen az oktatásért felelősséget érző maszk mögé bújva fújtak riadókürtöt. Kedélyesen kussolva arról, hogy a kormányzat újabb gesztust gyakorol irányukba a közszolgálati jogviszony előnyeinek, a kiharcolt vívmányoknak megtartásával történő átsorolásukkal, amely kapcsán immáron a diriken múlik egy-egy pedagőg fizetésemelése... De ezzel nem kürtölik tele a sajtót, a közösségi médiát, mert ugye „ez jár”, et cetera.

Az a tyúk meg, aki a PDSZ nevében büszkén feltartja a tábláját, hogy fasiszta írót nem tanít, az inkább semmit és senkit ne tanítson. Mert nem a fasisztát, hanem az IRODALMAT tanítja. Ez a  buta liba, akkor kiiktatja tanulmányaiból Heideggert, Georges Sorelt, Darwint, Nietzschét, Dosztojevszkijt vagy Henri Bergsont, vagy nem hallgat Wagnert, nem néz Leni Riefenstahlt?

Remélem ilyen együgyű, madzagon rángatott hangemberek közelébe nem kerülnek a gyerekeim. Szépen nézünk ki: a hazai pedagógusok egyrésze aktivista pedagőggé válik (és a falumban megjelent Pukli István is, de erről máskor...), helyükre meg özönlenének a szír atomtudós-agysebészek némi NGO-s segédlettel...

Szóval a szír polgárháború már másfél éve véget ért, a hazai meg – ahogy nézem – igazán csak most kezdődik...

És a sorozatnak még csak az első évada ért véget...

Migránsok, kerítés, polgárháborús veszély - Vasárnapi üzenet, 2017. október 1.

Merkel úgy nyert, hogy vesztett. Továbbra is – igaz szigorítva, nagyobb parlamenti kontroll és nyomás alatt – fogadja a migránsokat. A kurdok úgy nyertek, hogy lényegileg semmi sem változik – tehát vesztettek. Éppen ezért migránsként jönnek és jönnek majd Európába. Ma a katalánokon a sor. Az elmúlt hetek egyre forrósodó hírei alapján nem lesz zökkenőmentes a függetlenségről szóló népszavazás.

Madridi csendőrök Barcelona utcáin. A függetlenség kapcsán fele-fele arányban megosztott katalánok. Az már nagyon jó eredmény ebben a szituációban, ha csak pofonok csattannak el. Félő, komolyabb attack lesz csendőr és tüntető között. Közben a spanyol gazdaság zúg lefelé, a déli határon kerítésszaggató migrák egyre nagyobb csoportjai érkeznek Hispánia szélére, és a választásokat követően majd egy évig nem sikerült kormány alakítani. Bízom benne, hogy alaptalanul vad jóslat, de bizony ilyen szituációkból robbannak ki a polgárháborúk.

Szóval, ma bármerre is fordulunk, migráns nélkül is van baj elég.

S már nem kell sokat aludni ahhoz sem, hogy Ausztriában Kurz legyen a kancellár, reményeink szerint egyszer és mindenkorra lezárva a vörös Bécs ámokfutását és megkövetve hazánkat, a V4-eket új alapokon szerveződhet újjá az egykori Monarchia területén élő országok együttműködése, önvédelme. Merkel Mutti ennek sem fog felhőtlenül örülni. Miközben arra kell vigyáznia a Bundestag-ban, hogy a bevándorlásellenes AFD le ne vadássza...

Macron hónapok alatt elvesztette a Le Pen-ellenességben rá voksolókat, maradt – az egyre csökkenő – eredeti bázisa.

Tulajdonképpen béna kacsa lett, a francia gazdaság német lélegeztetőgépre szorul (kérdés, Merkela görögökhöz hasonlóan őket is meg akarja-e menteni). A skandináv államok nagy-nagy szolidaritása immáron migráns-kitoloncolásba torkollott,

miközben a megállíthatatlan klímaváltozás százmillióktól vonja el a vizet és készteti őket élettér-váltásra – bármi áron és bárki élete árán.

Most komolyan: ebben a helyzetben tényleg a magyar kerítés a legnagyobb baj?

Migránsbuli a kampányban - Vasárnapi üzenet, 2017. szeptember 24.

Németország ma kancellárt meg Bundestagot választ. Mondják, Európa meg a világ egyik legerősebb és legnagyobb hatású országáról van szó, ami azért nem kellene, hogy hidegen hagyja a nem-német világpolgárokat sem.

Engem speciel nem is hagy.

De a kampányüzemmódba kapcsoló magyar belpolitikát ellenben – látszólag - igen.

Mert mit számít Merkel újrázása és hazánkat pénzügyi szankciókkal történő fenyegetése (amire annyi a reakció, hogy kampány van odaát, ami igaz is, de mi van akkor, ha a kampány után is fenn tartja zsarolását?), ha

nagy erőkkel dolgoznak agytrösztök annak bizonyításán, hogy Vona Gábor a szemöldökcsipeszét egy brooklyni zsidó imaház előtt vette guruló dollárért George Sorostól, aki bónuszként adott neki két migráns  sziámi macskát, hogy hozza be őket és engedje szabadon Dunavarsánynál, kijátszva a kerítést,

megbuktatva Orbánt.

Vonáék meg - igazán demokratikusan - szándékoltan sértik a törvényt, és a cilinderből elővarázsoltak 1100 plakáthelyet, ami a Jobbiké, azaz párté.

Honnan, miből, mikortól, eddig miért beszéltek zagyvaságokat a korábbi plakátjaik kihelyezésével (és áraival...) kapcsolatban? Tudom, költői kérdések ezek.

Mindeközben a jobb sorsra érdemes Szél Bernadett is elkezdett ron werberi hülyeségfokozatba kapcsolni, mert – ezek szerint – tényleg elhiszi, hogy miniszterelnök lehet. Szerinte 30 éve (1987) volt 1990 (27).

Számháború, amelyből a nagyérdemű – és elméletileg a legfontosabb, hiszen az ő voksáért megy ez az egész verbális maszturbáció – egy kukkot sem ért,

ő csak a parizer és a gáz árát nézi.

Közben Botka – a „demokratikus ellenzék” miniszterelnök-önjelöltje – demokratikusan kitiltja az ellene tüntetőket a szegedi városházáról (jelenlegi munkahelyéről), nem mintha sokat időzne ott, hiszen a panelek tövében az ABC-k előtt tart országszerte 20-30 embernek kormányváltó fórumot.

Ezek csak az egy leüléssel eszembe jutó heti hírfoszlányok. És akkor még meg sem találtam (ez által el sem olvastam) a Soros-tervet.

A kampány elkezdődött, Merkel negyedszer is kancellár lesz, a terrorista migrák meg robbantgatnak, gázolgatnak, vonatokat téríthetnek el Európa-szerte.

Mert ők azt teszik, ami nekik (megbízóiknak, vallási és politikai vezetőiknek ) fontos. Mi meg dögönyözünk saját mocsarunkban fontosnak vélt témák kapcsán szájkaratézva.

És akkor – már bocsánat – min csodálkozunk?

Macron és az ébredő olaszok

2017.06.29.

A Blogstar olaszországi tudosítója küldött egy kis helyi kommentárt a három nappal ezelőtti hírhez, amely szerint a jobbközép rendesen tarolt a helyhatósági választásokon.

„Azért a Centro Destra győzelme érzésem szerint elsősorban Matteo Salvininek, a Lega Nord titkárának és az ő munkájának köszönhető. Berlusconi már nem sok vizet zavar...”.

Erős felütés, de azért ő is nagyon fontosnak tartja, hogy a jobboldal által megnyert 111 város között 21 nagyváros van. „Genova, ahol eddig mindig a komcsik voltak a székekben, Piacenza, Verona, Sesto San Giovanni, amit az olasz Sztálingrádként tartanak nyilván”.

Viszont – teszi hozzá reálisan – ez hihetetlen felelősség is, hiszen előbb vagy utóbb csak meglesz az a választási törvény, és az emberek elmennek majd szavazni országosan is. Márpedig ha ezekben a városokban nem kezdődik meg az ígéretek megvalósítása, akkor egy alacsony választási részvéttel a jobboldal csúnya vereséget szenvedhet.

„Ami különben meglepett, az az, hogy ebben a vörös kommunista országban az extra baloldalt képviselő Movimento 5 Stelle olyan csúnyán elbukott. Tavaly még megnyerték Rómát és Torinót, most meg semmit...”.

Majd meglátjuk.

És akkor bónuszként íme egy cikk Európa „új reménységéről”, Macronról, aki „imádja és segíti” az igazságos migrációt. Az imolaoggi.it-n megjelent cikk nagy vonalakban arról ír, hogy

Ventimiglia-nál – a Roja folyón keresztül – 400 bevándorló szeretett volna Franciaországba jutni, de ezeket a francia nemzeti csendőrség – malinois kutyákat is bevetve(!) – összefogdosta és visszatessékelte Olaszországba.

De Macronnak kurva nagy a pofája, amikor arról kell beszélni, hogy Magyarország mit érdemel, mert olyan rosszul bánik a „szegény, szerencsétlen, emberi jogaikban megtiport” menekültekkel. Persze, addig se vele – és csendőrei cselekedeteivel – foglalkoznak. (Mondjuk, megérne egy külön misét a V4-ek macroni szapulása és a francia gazdaság vs német gazdasági fölény közötti összefüggés elemzése is.)

Ez a migráns-maszlag kezd egyre inkább átláthatóvá válni – még a politikai vakoknak is. Példa erre Matteo Renzi, a vérkommunista Demokrata Párt titkára, volt miniszterelnök is, aki mostanra már belátta, hogy az olaszországi migráns helyzet tarthatatlan.

Milyen szép is ez a hirtelen megvilágosodás…

Alig 1 éve még arról pofázott, hogy Olaszország és az olaszok akkor is megmentik, befogadják a bevándorlókat, ha Európa többi országa nem fogadja őket. Mert van „B” terv. Na, azóta minden szavazást, választást elveszített – és így a jobboldal megerősödött. Renzi pedig ráébredt, hogy az olaszok nincsenek már annyira odáig a bevándorlásért. (Nagy kérdés, hogy az átlag olasz eddig mennyire volt „oda”…) Renzi tehát most mást mond. Olaszhonban meg azt is tudják, hogy halálosan irigy Macronra, és olyanná próbálja alakítani az olasz választási törvényt, hogy alacsony részvétel mellett is nyerhessen a Demokrata Párt.

Reméljük, nem fog neki sikerülni.

Miként azt is, hogy Macron kétarcúsága és álságossága is egyre nyilvánvalóbbá válik „az egy év alatt felépítjük a győztes demokratát” delíriumában – itthon és Európában – élők számára is.

Macron egy kétszínű piperkőc. Nem több, de nem is kevesebb.

A svéd keréknyom - Vasárnapi üzenet, 2017. április 9.

Emlékszünk még, amikor a svéd hivatalosságok lenáciztak minket a migránsáradat kezdetekor? Emlékszünk még, amikor a svédek mint valami 21. századi übermentschek oktattak ki bennünket emberségből, toleranciából, befogadásból, empátiából meg még ki tudja miből? Emlékszünk még a svéd bevándorlási miniszter migránsfinanszírozó programjára?

Magyarországon közben kerítés épült.

Emlékszünk még, amikor hirtelen megvilágosodtak a svédek és már nagyon, de nagyon nem akarták a migrákat? Amikor már nekik is sok lett, hogy „gyenge az internet” a „háború elől menekülőknek”.

De akkor már ott voltak a nyakukon és nem olyan egyszerű ám kitoloncolni őket. Na nehogymá’ sérüljenek az emberi jogaik a kedves pakiknak, afgánoknak, szíreknek és önmagukat szíreknek mondóknak.

 Magyarországon közben újabb kerítés épült.

Olvastuk, ugye, hogy most már tolnák vissza a migrákat a svédek? Emlékszünk még, ugye, hogy ennek bemondásakor elpityeregte magát a svéd bevándorlásügyi akárki?

Magyarország határain e közben lényegében megállt (egyelőre) a migránsőrület.

Pénteken a svéd fővárosban egy terrorista gépkocsival hajtott a járdára, megölve ezzel négy embert.

Ott nem volt féknyom, csak keréknyom.

Hazánkban féknyom van. És addig jó.

Gyurcsány, új svédek, vasszerszám - Vasárnapi üzenet, 2016. szeptember 25.

Svédországban egy civil szervezet kampányfilmben biztatja arra a helyieket, hogy integrálódjanak a bevándorlókhoz. Nincs visszaút, Svédország már soha nem lesz olyan, mint amilyen eddig volt – hirdeti egy alig több mint egyperces kisfilmben az IM nevű svéd civil szervezet Az új ország című kampánya, amely mögött ott van a skandináv ország kormánya is. A spotot a helyi televízióban sugározzák, ebben anyanyelvükön igazítják el a svédeket arról, miként kell alkalmazkodni a migráció miatt megváltozott világhoz és nekik a migránsokhoz.

A biztonság kedvéért az anyagot angol nyelven feliratozták, hogy azt a migránsok is megérthessék. Csak úgy sorjáznak az önfeladásra biztató mondatok, mialatt különböző származású, de bizonyára Svédországban élő emberek mosolyognak, egyetértően bólogatnak. A következő mondatok hangzanak el a felvételen: „Európa változóban van, és szükséges, hogy Svédország egy biztonságos hely legyen a menedéket kereső embereknek – Észre kell vennünk, hogy az „új svédek” helyet fognak követelni maguknak, és hozzák a kultúrájukat, a nyelvüket és a szokásaikat, és itt az idő, hogy ezekre pozitív erőként tekintsünk. Nemcsak az újaknak kell integrálódni, hanem mindenkinek, még a született svédeknek is – szögezik le a felvételen. Felszólítanak mindenkit, hogy olyan országot hozzanak létre, amelyben félreteszik a gyűlöletet és a félelmet.

E közben Gyurcsányt elzavarják Londonban a magyarok  miközben a bojkott mellett agitál, míg Calais felé egy autópálya parkolójában vasszerszámmal vertek meg a migránsok, az „új svédek” egy magyar kamionsofőrt.

Egy hét múlva dönthetünk: új svédek, Gyurcsány, vagy magyar kamionsofőr.

Utóbbival felettébb szolidáris vagyok.

Mennyit érek

Csúri Ákos
2016.05.08.

Hát, most már megtudtam. Egymillió forintot érek Junckernek. Ahmed meg 78 milliót. Én 45 éve Európában élek, a templomokba, mecsetekbe, zsinagógákba, imaházakba tisztelettel, hittel és alázattal lépek, kisebb-nagyobb dolgaim az ennek rendelt mellékhelyiségben végzem, utánam nem kell fertőtleníteni a MÁV-kocsikat, étterembe vacsorázni járok, nem hazudom százezrednyi társammal, hogy január elsején születtem, és az európai nyelvek széles tárházából nem azt az egyetlen szót ismerem, hogy Germany…

Ellenben Ahmed…

Ellenben Ahmed most érkezett Európába, a szent helyek közül csak a mecseteket ismeri el, mellékhelyiségnek megteszi neki a Keleti pályaudvar és Józsefváros bármelyik utcaköve, bokra, a MÁV-kocsik fertőtlenítéséhez tevékenyen (nem a tisztításban) hozzájárult, étterembe adott esetben lövöldözni, robbantani jár, január elsején született és annyit tud: Germany.

(Nyilvánvaló, hogy az általánosítás ebben az esetben csak írói eszköz, de…).

Ahmed 78-szor ér többet nálam egy európai fővezér szerint.

Az európai fővezér fővezírré válik, és most kiárusítja Európát.

Köszönöm, én ebből nem kérek.

Mert a fennen hangoztatott MINDEN EMBER EGYENLŐ pc maszlagot ezzel a beárazással garantáltan sutba vágták azok, akik ezt a neszesemmifogdmegjólvilágbékét erőltették eddig.

Most, hogy számszerűsítette a különbséget köztem és Ahmed, a keresztény-zsidó kultúrkör és az iszlám között egy olyan figura, akit SENKI nem választott meg, egy folyamatos delíriumban álmodozó luxemburgi adóoptimalizáló, rájöttem mennyit érek is valójában.

Ehhez képest sokat.

NYÚZ 15.

Egy Németországban dolgozó cseh orvosnő világnak szóló üzenetét küldték meg nekem emailen (fordítás egy yahoo.com-on megjelent hozzászólásról).

„Tegnap a kórházunkban megbeszélést tartottunk a nálunk kialakult helyzetről és arról, hogy egy másik müncheni kórházban már tarthatatlan a helyzet. A körzeti orvosi rendelők nem tudják már kezelni a kialakult vészhelyzetet, ezért mindenkit a kórházakba küldenek. Sok muszlim elutasítja, hogy őket orvosnők kezeljék, és mi sem vagyunk hajlandók azok közé az állatok közé menni, különösen azokhoz, akik Afrikából jöttek.

A migráns ára

Belegondoltak már ennek a migránsőrületnek azon vetületébe, hogy nekünk mennyibe kerül/került ez idáig? Vonatostól, autóbuszostól, táborostól, orvosi vizsgálatostól, regisztrációs pontostól, tranzitzónástól? Már több mint 60 milliárdba – eddig. S ha Soros György javaslata megvalósul, akkor egy migráns évente 4,5 millió forintunkba.

Na, most. Ma, 2015. november 24-én egy migráns napi 4.400 forintunkba kerül, azaz havonta 130 000-be. Ez a jelenleg érvényes minimálbér nettó (kézhez kapott) összegének a KÉTSZERESE! Éves szinten 1,5 millióba.

NYÚZ 13.

„A népvándorlás növeli a bűnözés veszélyét. Erről nem PC, politikailag nem korrekt beszélni, sőt a nyugati világ ezeket a tényeket nyíltan letagadja, de attól még tény: ahol Európában sok bevándorló van, ott jelentősen megnőtt a bűnözés, és romlott a közbiztonság, több a lopás, a rablás, a bántalmazás, a súlyos testi sértés, a nemi erőszak és az emberölés. Ha nem beszélünk róla, ezek tények maradnak” – mondta ma a Parlamentben Orbán Viktor.

Érdekes szóhasználat. Lopás, rablás, bántalmazás, súlyos testi sértés, nemi erőszak, emberölés. Bűncselekmények. Azok elkövetőit pedig nem kitessékelik az adott országból, hanem kitoloncolják.

Az idióta és teljes mértékben indokolatlan, tervezett kvótarendszernek köszönhetően ez estünkben hozzánk történő visszatoloncolás lenne. Erős szó a visszatoloncolás, de pontosan fedi a valóságot. Valamiért nemkívánatos személyek, akiket akár erővel is el kell távolítani. A migránssimogatók – akik azért erős csendben vannak péntek óta…–nem hallatják hangjukat a svéd, dán, finn, osztrák, szlovén intézkedések kapcsán. Pedig a migránsáradattal beözönlő bűnözőket (is) visszatoloncolnák hozzánk a NAGY PC KVÓTARENDSZER keretében.

Köszönöm, de én nem kérek belőlük. A gyerekeim holtteste felett ne változtassák piros-fehér-zöldre profilképüket ismeretlen franciák, görögök, németek, vagy norvégok. A kvóta a bombát hozná hazámba. Kívül tartanám.

Ezeket a cikkeket olvastad már?